Kurv 0,00 kr ( 0 )
  • FAST FRAGT PÅ 29 KR
  • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
  • INFO@DIN-ECIGARET.DK
  • 71 99 34 92

20 STK KANGER SUBTANK RBA COILS 0,5 OHM

20 STK KANGER SUBTANK RBA COILS 0,5 OHM

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock
HVOR MANGE No rating VIL DU GIVE?

*påkrævet

89,00 kr
89,00 kr

 

20 x prefab RBA coil med økovat

Det perfekte selvbygger-kit til dig, der gerne vil montere dine egne coils i RBA-basen på Kanger Subtank. Næsten færdigt coil, der bare skal have monteret vat fra den medfølgende pose med økologisk bomuldsvat. Der er masser af penge at spare på coils ved selv at installere dem.

 

Det indeholder pakken

  • 20 styk sub-ohm coils på 0,5 ohm
  • 2 plader økologisk japansk bomuldsvat

Passer til Kanger Subtank Mini
og Kanger Subtank Plus

Kangertech pre-made coils - så nemt er det

Hvis du er semi-selvbygger, og gerne selv vil montere coils i Kanger Subtank’s medfølgende RBA-base, er dette sæt lige noget for dig.Med dette sæt er coilen viklet på forhånd, og der medfølger 20 stk. Det eneste du selv skal gøre er at montere en coil i den RBA-base der følger med din subtank, fodre den med vat, og så spiller det. Disse coils er såkaldte sub-ohm coils på 0,5 ohm, så vær opmærksom på at have et batteri / mod der kan klare det. Som vægemateriale medfølger rigeligt med økologisk bomulds-vat fra Japan til disse Kangertech pre-made coils.

Bestem selv hvor fast væge, du vil have

Selv om coils’ene er færdigviklede, er der stadig en god besparelse at hente i forhold til færdige coils/atomizer-hoveder. Fordelen ved at samle dem selv er desuden, at du selv er herre over, hvor fast du laver vægen. På den måde kan du bygge din coil/atomizer præcist som du foretrækker den. Det er også muligt at rense coilen og udskifte vægen, og dermed forlænge holdbarheden.

 

 

Kundernes Bedømmelser


  • Ratings:
    Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

Produktet er endnu ikke blevet bedømt

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL