Kurv 0,00 kr ( 0 )
  • FAST FRAGT PÅ 29 KR
  • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
  • INFO@DIN-ECIGARET.DK
  • 71 99 34 92

E-CIGARET OVERSIGT - SITEMAP

Her kan du let navigere rundt på siden og finde den ønskede kategori eller underkategori, så du nemt kan finde det udstyr du mangler til din e-cigaret.

E-cigaret – Her finder du det kæmpe udvalg af e-cigaret udstyr på din-ecigaret.dk. På forsiden finder du en overskuelig guide, hvis du er nybegynder, og ellers kan du i topmenuen finde e-juice fra bl.a. True Vapor, House of Liquid, Space Jam og Vape Away. Derudover kan du i de forskellige kategorier finde e cigaret batterier, tank / clearomizer, coil / brænder til din e-cigaret, færdige ecigaret kit og alverdens tilbehør. Kort sagt – alt hvad du behøver at vide om e-cigaretter før du bestiller dit udstyr.

 

Kategorier med forskelligt tilbehør til e-cigaretter


el cigaret 

El cigaret – Her har vi en collection med el-cigaretter der er lige til at gå til. E-cigaretter findes med forskellig størrelse batteri, og du kan også få en tank / clearomizer i forskellige udformninger. Denne samling af e cigaretter er afpasset, så du får det bedste udbytte og altid god damp.

Forskellige e-cigaret kits

Rygestop kit – Ønsker du at stoppe med at ryge, så er disse rygestop sæt super nemme at gå til. Der medfølger batteri, clearomizer og e-juice (og evt. coils) i alle sæt, så du med sådan et sæt har alt til at få en god dampoplevelse.

E-pibe – E-cigaretter fås også udformes som en pibe. Her er Atomizer, coil og batteri indbygget i pibens hoved, og giver fuldstændig samme dampoplevelse som ved brug at en almindelig e-cigaret. Alle modeller er udført i lækkert rosentræ, og kommer med oplader, batteri og det hele.

 


Forskellige e-cigaret batterier 

E-cigaret batteri – Et batteri er nødvendigt til en e cigaret. Der er mange forskellige udgaver, nogle kan justeres (såkaldt variabel volt eller VV), og andre har et fast output. Batteriet aktiveres ved at holde trykknappen inde, hvorved du, ved at suge i driptip (mundstykke) på clearomizeren får damp. Alle batterier er genopladelige, og holder derfor længe. Du kan få små handy batterier på 650 mAh, men også batterier helt oppe på 1600 til 2200 mAh, så du har til en lang dags dampning. Alle batterier har enten et eGo-gevind eller et 510 gevind. Fortvivl ikke, under hvert enkelt batteri er der guide til hvilken tank / clearomizer der passer til.

Forskellige e-cigaret batterier

Almindelige batterier til e-cigaret – Her finder du runde batterier i flot design, som passer til alle tanke og clearomizere med eGo-Gevind. Batterierne er simple i brug, og fås eksempelvis med LCD-Display der viser batteriniveau, så du ikke pludselig løber tør for strøm. Batterierne lades nemt op ved at skrue dem i en usb oplader, så e-cigaretten altid har strøm.

Variabel volt batterier – Med disse batterier kan du justere hvor mange volt du sender op til din tank med e-juice. Derved kan du finde det output der giver præcis den mængde damp du ønsker. Det indstilles nemt ved enten at skrue op og ned for effekten i bunden af batteriet eller på trykknapperne (alt afhængig af model). Af almindelige batterier der er variable har vi modeller fra iTaste, Aspire og

Batterier til mods – Denne kategori indeholder løse batterier som sættes i nogle mods. Der findes 2 størrelser, nemlig 18350 (det lille) og 18650 det store. De fås i forskellige udgaver med forskellig kapacitet, fra 700 mAh og op til 3100 mAh. Vi fører Samsung, Efest og Sony batterier. Batterierne har forskellig afladningskapacitet, så check op på hvad dit mod kræver, før du investerer.

Sub-ohm batterier – Disse batterier kan alle køre med en sub-ohm tank. Vi har udvalgt de bedste på markedet, så du kan få den bedste dampoplevelse. Alle batterierne har et eGo-gevind, og passer derfor til de fleste større tanke og clearomizer. Batterierne har en højere kapacitet en almindelige batterier, og ligger på mellem 1100 og 4400 mAh.

 


e juice 

E-Juice – Hos din-ecigaret.dk fører vi kun de bedste produkter fra de bedste mærker inden for e-juice. Vi har væske med tobak, menthol, drikke og søde smage. Kun din fantasi sætter grænser. Du kan få e-juice med nikotin, men også e juice uden nikotin. Du finder e juice med forskelligt PG/VG forhold, økologiske e-juicer og væsker fra Space Jam e-liquid med helt utrolige smage. PG er propylenglykol, og VG er vegetabilsk glycerin. Der er væsker udvundet på naturlige ekstrakter fra tobak, der giver en damp der minder om den røg du får fra en almindelig cigaret. E juice er blandt mange også kendt som e væske eller rygevæske.

Forskellige e-juice mærker

True Vapor – Her finder du almindelig ren smag i forskellig nikotinstyrke, samt vores premium e-juice, som er nogle super lækre tobaksvarianter, og en kraftig mentholsmag. Priserne er overkommelige, og kigger du dig for, kan du tit finde et godt tilbud. True Vapor væsker har vi ført længe på webshoppen, og de er kendt for god kvalitet, fremstillet under stærkt kontrollerede forhold. En tommelfingerregel når du skal vælge nikotinstyrke til din e-cigaret er: Giver din e cigaret meget damp, så vælg en lavere nikotinkoncentration – Bruger du en clearomizer af ældre årgang med en svagere coil, så skal styrken af nikotin være højere, for at få samme dampoplevelse ud af det.

House of Liquid – Super lækker gourmet e-juice produceret i England af House of Liquid. El Toro Liquid er fremstillet ved at bruge såkaldt steepet tobak, og derved får e-juicen en autentisk kraftig smag af tobak. Der er anvendt ægte cubanske tobaksblade til fremstillingen, og hvis du er ude efter en e juice der virkelig smager af lækker tobak, så er dette et sikkert valg. Væskerne er 60% VG og 40% PG, så de kan tåle en kraftig tank med en stor coil der giver masser af damp. Organic serien er økologisk e-væske, hvor smagsessensen er fremstillet direkte fra friske råvarer. Utrolig fyldig og lækker smag af bl.a. Green Apple, Frozen Orange. De sødere smage – Cinnamon Cookies og Caramel Cream er også utrolig velsmagende. Er du ude efter en mentholsmag, så prøv Pure Menthol. Her får du en dejlig rund smag der er god ved dine smagsløg og dit åndedræt.

Space Jam E-Juice – Gourmet e-juice fremstillet i USA. Space Jam E-Liquid væskerne har et 50/50 PG-VG forhold, og kan derfor med fordel bruges i en sub-ohm tank, for virkelig at få meget damp. Med disse juicer i e-cigaretten, får du smag fra Space Jams intergalaktiske smagsunivers. Astro med æble og jordbær, Andromeda med granatæble og blåbær, samt Pluto med Melon og Mynte er helt uovertrufne frugtsmage. Er du til de lidt sødere smage, så prøv Omega med fersken og flødeskum (rund og blød), Starship 1 med Créme Brûlée og kiwi, der minder lidt om custard, eller den vanvittige Venus med Marshmellow, peanutbutter, karamel og flødeskum. Brug en e-cigaret med et kraftigt batteri, coil og tank, når du bruger disse e-juicer, og få den bedste smag. Det fortjener de.

Vape Away E-Juice – E juice fremstillet på steepet tobak i højeste kvalitet. Dette produkt er dansk fremstillet, og har et PG/VG forhold på 50/50. Vape Away hed tidligere Lord of Liquid, men sammen med lanceringen af hele denne nye smagskollektion skiftede brandet navn. Med Allday får du en ren tobakssmag i topklasse. Den er fremstillet for at give dig en damp du kan holde ud hele dagen i din e cigaret. Noon er lavet på Aged Nicaraguan Seco, samt Cuban Havana Cured, og Coolday er fremstillet på økologisk Virginia og Burley, med en frisk smag af menthol og anis. Season består af orientalske tobakssorter, og med et pift af California Key Lime. Vape Away er lig med luksus inden for e-væske, og fylder du disse væsker i en e-cigaret og damper løs, vil dine smagsløg være dig evigt taknemmelige.

 


clearomizers 

Clearomizer – Find lige den tank eller clearomizer der passer dig. Det brede udvalg giver dig almindelige clearomizers med eGo gevind der passer på de mindre runde batterier, større tanke med 510 gevind der har kraftigere coils. Der er clearomizers fra Aspire med BVC Coil, samt den nye Aspire Triton der kan køre sub-ohm og temperaturstyring. Fra KangerTech er der almindelige clearomizere såsom EVOD, protank 2 og 3, samt aerotank, der alle med deres hhv. single coil og dual coil giver en dejlig mængde damp. Der er også et bredt udvalg af sub-ohm tanke, eksempelvis subtank mini eller subtank plus, der med en stor kraftig OCC coil på 0,5 eller 1,2 ohm giver utrolig velsmagende damp. Der er ligeledes et stort udvalg af rebuildable (RBA) tanke, der virkelig får din e-juice til at smage igennem. Husk at du skal bruge nikkel coils (ni-200) hvis du vil bruge din sub-ohm tank på et temperaturstyret mod.

Forskellige tanke til e cigaret

Clearomizer med eGo-gevind – Her finder du de mest almindelige clearomizers, som passer til alle batterier med eGo gevind. Gennem årene har de været meget populære, da de er nemme i brug og relativt billige. En almindelig CE4 Clearomizer er den mest brugte blandt vores kunder, men Aspire ETS, Aspire CE5 og Kanger EVOD er også populære. Vil du et skridt op ad rangstien så kig på Kangertech EMOW Tank, der, som den eneste tank med eGo gevind, har air-flow control. Clearomizers i denne kategori kan indeholde mellem 1,6 og 2,5 ml e-juice. Ud over CE4 har hver en clearomizer i denne kategori en udskiftelig coil, så du altid kan få en god dampoplevelse.

Stor Clearomizer – Her finder du dig en e-cigaret tank hvor der er plads til masser af e juice. Du kan få en subtank plus med plads til hele 7 ml e-juice. De fleste af tankene er lavet i pyrex glas og rustfrit stål, og har alle et 510 gevind. Her finder du også top produkter fra de forskellige leverandører. Kangertech har deres højt profilerede subtank serie, og SMOK har med GCT Tank og VCT Tank også indtaget markedet. E cigaret tanke i denne kategori har typisk en stor kraftig coil / brænder, eksempelvis en BVC (Bottom vertical coil), og med ny teknologi med OCC coils med økologisk vat som væge, så får du aldrig dry hits med disse tanke.

Sub-ohm tank – Oversigt over de bedste sub-ohm tanke på markedet. Sub ohm giver dig utrolige mængder damp, og sætter du din tank på et batteri eller mod der yder stor effekt (watt), så får du den reneste smag og dejligste damp du opnår med e-cigaretter. Sub ohm betyder at din coil i tanken er på under 1,0 ohm. Igen er Kangertech på banen med den suplime subtank, der fås i 3 størrelser, der kan indeholde mellem 3 og 7 ml e-juice. Der er også mulighed for rebuildable med Eleaf Lemo 2 og Aspire Triton tank. Hvis du vil helt op over 50 Watt så kan du med fordel dampe med en Vision MK tank, der har en kraftig sub-ohm coil der kan tåle den høje påvirkning.

Tank til Mod – Dette er oversigten hvor du finder den e-cigaret tank der passer til mods. De har alle et 510 gevind, og passer på alle mods. Vær dog opmærksom på at Tank / Clearomizer og coil går hånd i hånd med batteri og dets ydeevne. Har du et kraftigt batteri på måske 50 Watt, så nytter det ikke noget at coilen i din tank ikke kan klare belastningen. Få råd og vejledning til hvordan du sammensætter din e cigaret bedst, i den enkelte produktbeskrivelse under den tank du ønsker.

 


mods til e-cigaretter 

E-cigaret Mod – Her finder du oversigten over mods til e-cigaretter. Et Mod betyder et modificeret batteri. Der findes almindelige mods, mekanisk mod og og box-mod. De fleste kan justeres ved en såkaldt variabel volt eller variabel watt funktion, og derved kan du styre hvor meget power du sender fra batteriet gennem brænderhovedet (coil) i din tank. Vi fører mods der går fra 10 Watt (Eleaf iStick Mini) og helt op til 150 Watt (Sigelei 150W box-mod). De førende leverandører inden for almindelige mods er Eleaf iStick serien og Joyetech med deres EVIC VT Kit. Inden for box-mod har SMOK (Smoktech) bidt sig fast med XPRO BT 50W box-mod og XPRO M80 Plus. Den nyeste teknologi inden for mods er et temperaturstyret mod. Her undgår du at overophede dine coils, og de vil derved holde længere. Du vil ligeledes opleve et fald i e-juice forbrug.

Forskellige e-cigaret Mod

Joyetech / Eleaf Mod – Her finder du iStick der med den nye iStick 40W TC (Temperaturstyring) giver dig et top produkt med høj sikkerhed. Du overopheder aldrig dine coils med dette mod, og undgår derved dry hits. Vær opmærksom på at du skal køre med nikkel coils (Ni-200) for at få glæde af temperaturstyrede mods. Der er i de fleste tilfælde tale om sub-ohm coils, hvilket er en fordel, da et mod giver så højt et output (watt) at du får den bedste dampoplevelse. Joyetech EVIC VT er et superflot mod der også er temperaturstyret, og som har en kapacitet på hele 5000 mAh. De hele udvalget og læs mere, så du kan finde præcis det mod der passer til dig.

Box-mod – Overblik over de box mods vi fører hos din- ecigaret.dk. Alle box-mods er med variabel watt eller variabel volt, og de kan yde fra 10 W helt op til 150W. De mods der ikke har fast integrerede batterier bruger alle sammen et batteri (eller flere) af typen 18650. Hvis du investerer i et meget kraftigt mod er det nødvendigt med et batteri med høj kapacitet (mAh) samt en høj afladningskapacitet. Vi fører naturligvis batterier der passer perfekt til det box-mod du søger. Box-mods er meget populære at bruge til drippers, hvor du selv vikler og monteret din coil med kanthaltråd (eller nikkeltråd) og en væge af økologisk vat. Disse coils vil ofte have en meget lav modstand (0,5 ohm eller derunder), og kræver derfor høj effekt fra dit mod for at give damp. Dertil sagt er det nok måden hvorpå du får allermest damp ud af en e cigaret.

 


e cigaret tilbehør 

Tilbehør til e-cigaretter – Alt hvad hjertet begærer når det kommer til ekstra udstyr og tilbehør til e-cigaretter. Du kan få holdere i aluminium, silikone eller gummi, i forskellige størrelser der passer netop den e-cigaret du har. Der er også holdere der med dobbeltklæbende bagside kan monteret i bilen eller lignende. Inden for drip tips er der også et stort udvalg i mange udformninger, materialer og farver, så du kan finde netop den drip-tip / mundstykke, der sætter prikken over i’et på din tank. Du kan finde opladere til alle batterier, samt alt værktøj og materialer du behøver hvis du er selvbygger og vil vikle dine egne coils med kanthaltråd og økologisk vat. Derudover kan du finde dig et etui i lige den størrelse der passer til dit e-cigaret udstyr, et silikonecover eller en fin lædertaske.

Forskelligt tilbehør til e-cigaret

E-cigaret oplader – Søger du en oplader til e-cigaretter, så finder du ladere her, der passer til alle modeller. Nitecore leverer opladere i topkvalitet, med gode indikatorer af batteriniveau. Disse er til 18650 og 16350 batterier. Der er plads til mellem 2 og 4 batterier i de forskellige udgaver.  Alternativt fører vi Efest LUC oplader og Efest smart oplader, som kan oplade de samme batterier. Har du et almindeligt e-cigaret batteri med eGo gevind, så finder du en USB oplader der passer til. Du kan også få en adapter, så du kan sætte din lader i en 220 volt stikkontakt eller en autolader, som passer i cigaret tænderen på bilen, og har usb udgang.

E-cigaret holder – En oversigt over smarte holdere til e-cigaretter. Der er en del forskellige udgaver alt efter størrelsen på batteriet på din e-cigaret, men du kan vælge mellem en aluminiumsholder og en silikoneholder til de mindste 650 og 1100 mAh batterier, eller en gummiholder der er lidt større, men som har flere huller i forskellige størrelser, som passer til alle runde eGo batterier og lignende. Fordelen her er at du også kan have din clearomizer stående i, hvis du skifter mellem flere forskellige e-juicer med forskellig smag. Du kan også finde en e cigaret holder til bilen, som sidder fint på instrumentbrættet.

Diverse e-cigaret tilbehør – Kategori hvor du kan finde et silikone etui til din Eleaf iStick eller din Joyetech Egrip. Du kan også få et lækkert læderetui som beskytter din iStick. Her finder du også diverse mundstykker til e-cigaretter eller drip tips som de kaldes, eller et smart sleeve til din Aspire Nautilus eller Atlantis tank.

 


Forskellige e-cigaret producenter 

e-cigaret producenter – Hos din-ecigaret.dk går vi højt op i kvalitet, og derfor har vi valgt at føre e-cigaret udstyr, batterier, mods og clearomizere kun fra de førende leverandører på markedet. Du kan finde alle de forskellige brands på denne side, og klikke ind på dem hver især og læse mere og se de forskellige produkter.

Forskellige e cigaret mærker

Aspire – Aspire Life Changing. Aspire har for alvor bidt sig fast som en af de førende leverandører af e-cigaretter. Hos din-ecigaret.dk har Aspires clearomizere med BVC coils været nogle af de mest populære, da de er supernemme i brug, og giver et godt udbytte af damp. Dette er Aspire ETS, Vivi nova, CE5 og K1 tanken. Derudover laver Aspire større tanke for den mere kræsne damper, og med nautilus og atlantis tankene får du virkelig noget for pengene. Samtidig har de udviklet en serie batterier, nemlig CF VV serien i superflot carbon design, som giver dig mulighed for at justere spændingen i bunden af batteriet og derved dampmængden. Sidst men ikke mindst får du fra Aspire en stribe e-cigaret kit som er 100 % køreklar, med lader, batteri, coils og tank. Aspire elite kit skal ses – en kæmpe stor e-cigaret med 3000 mAh på 50W og med en Atlantis Mega tank med sub-ohm coil.

KangerTech – Kangertech er en bredt assorteret leverandør, der giver dig absolut topkvalitet. Du kan få startsæt der er helt køreklar med almindelige EVOD eller EMOW batterier, og en clearomizer med single- hhv. dual-coil. Kangertech er en af forgangsmændene inden for e-cigaretter, og leverer med deres subtank serie sub-ohm dampning i ypperste kvalitet. Skræddersyet til disse tanke finder du Kangertechs egen KBOX som yder 40W. Noget af det flotteste design og kvalitet får du fra Kanger, og de slår sig 100% fast med deres SUBOX mini kit på op til 50W. Flottere bliver en e-cigaret næsten ikke.

Joyetech / Eleaf – Endnu en højt profileret leverandør med mange års erfaring I industrien. Hos Joyetech bliver der lagt stor vægt på design og funktionalitet, og det er tydeligt at se på deres mange populære produkter. eGo One samt Eleaf iStick tog verden med storm da de kom på markedet, og ændrede totalt synet på hvad en e-cigaret egentlig var. Siden har Joyetech udviklet teknologien og leverer det mest up to date udstyr på markedet. Joyetech har senest lanceret eRoll-C der i vores øjne er den bedste cigaret look-a-like e-cigaret til dato. Da temperaturstyring for nyligt vandt frem lancerede Joyetech EVIC VT kittet, som er helt fænomenalt, og i det smukkeste design. Ligeledes kom iStick 40W TC, som efter vores mening er det bedste valg af mod, hvis du vil køre med en sub-ohm tank og temperaturstyring.

Smoktech – Smoktech, bedre kendt som SMOK har altid været med, med superfede mekaniske mods, og har nu bevæget sig mere over i variable mods, og sub-ohm tanke. Da temperaturstyring af e-cigaretter vandt forbrugernes hjerter, lancerede Smoktech XPRO M80 Plus, der med 80 Watt giver dig et suplimt mod. Deres 50W Bluetooth mod er også superlækkert, og en lille smule mindre og handy. Derudover er SMOK stærke i drippers og RBA tanke, samt store sub-ohm tanke, såsom VCT A1 og GCT tankene.

Efest – Vores foretrukne leverandør af løse batterier til mods. Efest sørger for opladere i høj kvalitet, samt batterier i forskellige størrelser og med forskellige specifikationer, så du kan finde netop det, der passer til dit Mod. 18350 batterier (de små) og 18650 batterier (de store) fås i hhv. 700, 2600 og 3100 mAh, og med en afladningskapacitet på 20 Ampere er disse et sikkert valg til dit mod.

Vision – Vision har med Spinner 2 batteriet indtaget dampernes hjerter med deres superflotte design i alle regnbuens farver. 1650 mAh kapacitet, og variabel volt fra 3,3 – 4,8 volt giver dig et superfint allround batteri der holder til en hel dags dampning. Vision har senest kastet sig ud i deres INOW batteri, som er på 2000 mAh og kan køre med sub-ohm tanke, og det har de klaret rigtig fint. De har ligeledes udviklet en helt formidabel sub ohm tank, nemlig Vision MK tanken. Dens kraftige coils tålet helt op til 100 Watt, og med store indsugningshuller og lav ohm modstand kan du her lave kæmpe dampskyer.

 


Anden brugbar information

E-Cigaret Guide – Er du helt ny inden for e-cigaretter, så kan du med fordel se vores nybegynderguide for nye dampere igennem. Guiden er nem og overskuelig, og giver den nødvendige basale viden for at du kommer godt i gang. Det tager kun få minutter, og giver dig grundlag for at vælge en e-cigaret der fungerer til dit behov.

Er e-cigaretter skadelige – Det helt store spørgsmål mht. e-cigaretter er, hvor vidt de er sundere end almindelige cigaretter. Vi holder os hos din-ecigaret.dk altid fuldt opdateret med den nyeste forskning inden for e-damp og sundhed, så du kan vide hvad det er du udsætter din krop og helbred for. Vær ikke bange… indtil videre peger al forskning på at en e-cigaret ikke er i nærheden af almindelige tobakscigaretter, når det kommer til skadelighed.

E-cigaret test – Vi holder os løbende opdateret med de nyeste produkter inden for e-cigaretter, og på vores anmelderblog kan du finde forskellige e-cigaret anmeldelser, så du altid kan vide hvad der er bedst i test. Vi tester alt fra batterier til clearomizere og coils, samt e-cigaret sæt. Det er altid godt at holde sig opdateret med forskellige test, så du kan finde en e-cigaret der fungerer godt.

Sub-ohm guide – Alt hvad du bør vide om sub-ohm. E-cigaretter der kører sub ohm coils er det hotteste i dampverdenen, da det er her du får allermest damp og smag for pengene. I denne guide finder du alt den nødvendige information før du kaster dig ud i den fantastiske oplevelse det er at sub-ohm dampe.

E-cigaretter lovgivning – Er du i tvivl om hvor du må dampe på din e-cigaret, eller hvilke vedtægter og lovforslag der er på bedding på området, så kan du læse alt om det her. Vi følger altid med i hvor vidt privatpolitik bliver påvirket, samt nye tiltag inden for lovgivningen inden for e-cigaretter.

Vilkår – Hos din-ecigaret.dk sætter vi en stor dyd i at yde dig som forbruger den bedst mulige service. Her kan du læse mere om hvilke vilkår der gælder når du handler hos os. Du finder gældende vilkår for priser, betaling, fragt, levering, fortrydelsesret og reklamation. Du kan også her læse om vores cookies politik.

Fragt og Levering – Her finder du den nødvendige information om fragt og levering, måde til EU-lande og ikke EU lande, samt levering i Danmark. Vi tilbyder hos din-ecigaret levering med tracking, så du altid kan følge med i hvor langt din pakke er i fragten.

Kontakt og Kundeservice – Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information om produkter, levering, vilkår eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte os. Hos din-ecigaret.dk går vi meget højt op i at du som forbruger er tilfreds med dit produkt, så hvis du vil i kontakt med os, så kan du finde kundetelefon, e-mail og adresse her.

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL