Kurv 0,00 kr ( 0 )
  • FAST FRAGT PÅ 29 KR
  • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
  • INFO@DIN-ECIGARET.DK
  • 71 99 34 92

ASPIRE

 

 LÆS OGSÅ OM DISSE PRODUCENTER

 

aspire e cigaretter

Aspire – Life Changing

Aspire er en rising star inden for e-cigaretter og seriøst damper-udstyr. De har allerede gjort sig bemærket med deres SubOhm produktserie og Nautilus-tanke, der har fået fantastiske anmeldelser verden over.

Aspire blev grundlagt i 2013, men er på ganske kort tid blevet kendt for at levere det ypperste indenfor e-cigaretter og udstyr. Selv om virksomheden er relativt ny, bygger den på massive erfaringer med udvikling og produktion af e-cigaretter gennem ti år, og har allerede udviklet mere end 25 patenterede produkter.

Fokus på udvikling gav hurtigt succes

Succesen skyldes uden tvivl virksomhedens store fokus på udvikling og kvalitetskontrol. En lang række ingeniører og teknikere med mange års brancheerfaring arbejder hårdt på at nå virksomhedens meget ambitiøse fremadrettede mål – nemlig at udvikle mindst fire nye spændende produkter hvert år.

Aspire har intet ønske om at konkurrere på prisen. Der er i stedet fokus på lækkert design, nyeste teknologier og høj kvalitet i alle produkter. Målgruppen er seriøse dampere, der er villige til at betale den reelle pris for kvalitet, holdbarhed og driftsikkerhed.

 

Aspire nøjes dog ikke med at levere stribevis af nye produkter i høj kvalitet. Virksomheden går også meget op i kundeservice, hvad enten det drejer sig om garanti eller support. Målet er at levere en ærlig og redelig service med kunden i centrum.

Aspire har på meget kort tid opnået status som et af de ledende brands, og man kan kun vente spændt på, hvad de kommende år vil bringe. Der er ingen tvivl om, at vi kommer til at se meget mere til Aspire.

E-cigarettens opbygning

Som de fleste andre e-cigaretter, er Aspire opbygget med tre grundelementer, nemlig clearomizeren (eller tank og dampkammer, om man vil), atomizeren (også kaldet coilen eller brænderen) og endelig batteriet. Aspire-produkterne har dog generelt langt flere finesser end almindelige produkter på markedet.

  


 

ASPIRE CLEAROMIZERS

Aspire tilbyder et kæmpe udvalg af tanke og clearomizers i alle størrelser og udformninger. Sortimentet rummer bl.a. clearomizers i gængse udformninger (med kapacitet på typisk 1,5-3 ml), som passer til alle typer af e-cigaretter, både Aspire’s egne og andre mærker. I denne gruppe finder du bl.a. modellerne Aspire K1, Aspire ETS, Aspire CE5 og Viva Nova, der alle er meget udbredte. Du kan se hele Aspires udvalg her.

Aspire Nautilus

Aspire tilbyder dog også en række specialprodukter, som ikke nødvendigvis er kompatible med andre mærker på markedet. I denne high end-gruppe finder vi bl.a. Aspire Nautilus. Den har en ekstra stor tank-kapacitet på hele 5 ml. Pga. tankens størrelse går den bedst i spænd med lidt større udstyr. Fordelen er naturligvis, at den ikke skal fyldes op så ofte som andre tanke.
 
Hvis du ikke føler sig tilpas med stort udstyr som Nautilus (der har en diameter 22 mm), fås den også som Aspire Nautilus Mini med en diameter på kun 19 mm og en tankstørrelse på 2-3 ml. Både den store og lille model er naturligvis forsynet med den Aspires forbedrede AFC-feature (Air Flow Control). Den er kendetegnet ved en særdeles nem og logisk indstilling af mængden af damp i 4 forskellige niveauer, alt efter temperament.

 

 

Aspire Atlantis

Atlantis 2Flere og flere sværger til SubOhm, som giver meget større mængder damp end almindelige e-cigaretter, og samtidig endnu mere koncentreret smag. Det var førhen kun selvbyggere, som kunne tune deres e-cigaretter til denne disciplin. Men det har Aspire ændret på med lanceringen af Aspire Atlantis, en fuldblods SubOhm cigaret. Atlantis-modellen minder på mange måder om Nautilus, og er også forsynet med den samme logiske air flow control.

Atlantis fås nu også i luksusudgaven Aspire Atlantis 2. Den er ganske vidst lidt dyrere, men til gengæld yderligere forbedret med bl.a. endnu mere avanceret air flow control, baseret på hele 2 luftindtag, der hver har 3 forskellige indstillinger. Ved SubOhm udvikler de kraftige coils ekstra meget varme, og det opvarmer dampen en smule. Den avancerede AFC på Aspire Atlantis 2 modvirker dette, så dampen køles helt ned.

Vær opmærksom på, at Atlantis er i en liga for sig, og derfor ikke passer sammen med alt ekstraudstyr. Kompatibelt udstyr er f.eks. iStick 30W, iStick 50W, SMOK BEC pro eller SMOK pro BT50. Spørg os, hvis du er i tvivl.

 
 
 

 

ASPIRE COILS

Atomizeren / brænderen bruges til at generere dampen, og er monteret i bunden af clearomizeren. Et populært synonym for atomizeren eller brænderen er ordet ”coil” eller brænder. Det hentyder til den tekniske konstruktion med en glødetråd, som bruges til opvarmningen.

Den mest almindelige type atomizer er BDC-typen (Bottom Dual Coil), som består af et dobbelt varmelegeme. Imidlertid har Aspire introduceret Aspire BVC (Bottom Vertical Coil), som både holder længere og efter de flestes mening desuden resulterer i en bedre smag. Smag og behag er forskellig, så Aspire er naturligvis leveringsdygtig i atomizers med både BDC og BVC-coil, men langt de fleste foretrækker BVC coilen, hvorfor det også kun er den vi forhandler.

Eftersom atomizeren indeholder en glødetråd, slides den med tiden, og skal derfor udskiftes med jævne mellemrum. Heldigvis er det en forholdsvis billig reservedel, og Aspires produktprogram indeholder alle nødvendige varianter, uanset hvilken e-cigaret du bruger.

Mængden af udviklet damp hænger sammen med, hvor varm atomizeren bliver, og dette afgøres af atomizerens Ohm-værdi. Jo lavere Ohm-værdi, desto højere varmeudvikling og dermed dampudvikling. De mest almindelige værdier ligger i området 1,6-2,1 Ohm. Omvendt gælder naturligvis også, at Ohm-værdien har indvirkning på, hvor længe batteriet holder på en opladning. Ved brug af lav Ohm-værdi skal batteriet oplades lidt oftere.

Hvis du ønsker ekstra meget damp, er løsningen Sub Ohm coils, i stil med dem, der anvendes til Atlantis-modellen. En Aspire Atlantis coil har et væsentligt lavere Ohm-tal, faktisk helt ned til 0,5 Ohm, hvis der virkelig skal genereres meget damp og smag.


 

ASPIRE BATTERIER 

Ingen kæde er stærkere end det svageste led, og på mange e-cigaretter er batteriet netop det svage led. Det hjælper jo f.eks. ikke meget at have en kraftig atomizer med lavt Ohm-tal, hvis batteriet ikke er i stand til at trække det. Gængse batterier har også den ulempe, at spændingen (Volt) daler, efterhånden som batteriet aflades. Det betyder i praksis, at dampudviklingen varierer med batteriets ladetilstand. Det viser sig ved at dampen bliver svagere og svagere, jo længere det er siden batteriet er blevet opladet.

Dette problem løses med Aspire VV-batterier (Variabel Volt). Disse batterier har en indbygget spændingsregulator, som holder spændingen på et præcist niveau. Med et VV-batteri er du altid sikker på en konstant ydelse fra start til slut. Aspire-batterierne fås desuden også med ekstra stor kapacitet, så du kan være på farten i længere tid, uden at skulle oplade batteriet.

VV-batterier kan dog mere end blot holde ydelsen konstant. Som navnet antyder, kan spændingen nemlig også reguleres. Alt afhængigt af hvilket Ohm-tal den anvendte atomizer har, kan du justere batteriet efter behag, og optimere til den perfekte dampudvikling og smag. Alt afhængig af batterimodel, justeres spændingen med en skrue i bunden eller elektronisk via betjeningspanelet. Nyere Aspire-batterier opererer også med betegnelsen Variabel Watt, som er lidt lettere at indstille. Princippet er dog grundlæggende det samme.

Batteriet udgør en stor del af e-cigaretten, og derfor er designet også af stor vigtighed, hvis det samlede udtryk skal være lækkert. Også her gør Aspire en stor indsats. De anvendte materialer er rustfrit stål, kombineret med den kendte og elskede CF-overflade (Carbon Fiber), som er både slidstærk og yderst eksklusiv.

Anvender du en SubOhm cigaret, er det særlig vigtigt at være opmærksom på batteriets kapacitet og ydeevne. Hvis SubOhm skal fungere optimalt, skal batteriet kunne levere stor strømstyrke til atomizeren, og det er det langt fra alle batterier, der kan klare det. Samtidig aflades batteriet hurtigere, så kapacitet i den store ende er langt at foretrække. Mange af de større Aspire-batterier kan sagtens klare mosten, men spørg os gerne, hvis du er i tvivl.


 

KOM GODT I GANG MED ASPIRE 

Hvis du er vant til at dampe, men endnu ikke har prøvet Aspire, skylder du næsten dig selv oplevelsen. Aspire tager dampen til et helt nyt niveau, og der er rig mulighed for at kombinere de mange spændende produkter og varianter på kryds og tværs. Det kan næsten virke uoverskueligt, og derfor kan det være en god ide at starte med f.eks. Aspire K1 kit, som er et komplet kit med alt, hvad du skal bruge. Sættet inkluderer Aspire tank til 1,5 ml, lækkert Aspire G-power batteri, 5 ekstra Aspire coils 1,6 Ohm (naturligvis BVC), samt lader og manual.

 

 

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL