Kurv 0,00 kr ( 0 )
  • FAST FRAGT PÅ 29 KR
  • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
  • INFO@DIN-ECIGARET.DK
  • 71 99 34 92

Base Fuel 100 PG

Base Fuel 100 PG

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock
HVOR MANGE No rating VIL DU GIVE?

*påkrævet

25,00 kr
25,00 kr

100 PG Base

Med Base Fuel 100 % PG får du hele 100 ml ren propylenglykol, beregnet til fremstilling af din egen e-juice til din e-cigaret. Vær opmærksom på, at der hverken er tilsat aroma eller vegetabilsk glycerin (VG), som du normalt finder i en standard e-juice.

Base Fuel 100 % PG er med andre ord blot én af de ingredienser du skal bruge, for at mixe din egen e-juice. Vi har dog allerede tilsat nikotin, og du kan få din Base Fuel 100 % VG med hhv. 3, 6, 12 eller 18 mg nikotin, samt naturligvis i en variant helt uden.

Hvad er propylenglykol (PG)

Navnet kan måske klinge lidt fremmedartet for nogen, men propylenglykol (også kaldet PG) er blot det kemiske navn for et stof, du støder på hver dag i både madvarer, medicin og husholdning. Det er en tyndtflydende væske, som i forhold til e-juice hjælper med til at ”bære” smagen frem til dine smagsløg.

PG tilføjer ikke selv nævneværdig smag til den færdige e-juice, men kan give dampen lidt ”bid”, så den kradser lidt i halsen. Mange forhenværende rygere sætter stor pris på denne effekt.

Kombiner din Base Fuel 100 % PG med aroma, VG og evt. nikotin

Som nævnt kan Base Fuel 100 % PG ikke stå alene, men indgår som en ingrediens i den færdige e-juice. Vi anbefaler, at du tilsætter en vis mængde vegetabilsk glycerin (VG), som først og fremmest giver mere damp og tæthed, og desuden er med til at runde smagen af.

Der skal også tilsættes aroma for at give smag, og mange vælger desuden en variant med nikotin. En tommelfingerregel omkring blandingsforholdet er 80 % PG/VG, 10 % aroma og 10 % nikotin, men store variationer kan forekomme, alt efter hvordan du ønsker smag og performance på din e-juice.

Bland din egen e-juice med Base Fuel 100% PG

Når du har alle ingredienserne klar, kan du gå i gang med at eksperimentere, og finde din helt egen vinder-blanding. Du får brug for noget til at måle væskerne præcist op med, og her er f.eks. engangssprøjter med enheds-inddeling fantastiske.

Du skal også have noget at blande den færdige e-juice i, og hvorfor ikke blande den direkte i en praktisk refill-flaske, så den er klar til brug efterfølgende. Sørg for at have rigeligt med både engangssprøjter og refill-flasker.

Det er også en god ide at notere opskriften ned, efterhånden som du blander. Hvis det færdige resultat er perfekt, får du brug for opskriften, så du senere kan blande præcist den samme igen og igen.

Kundernes Bedømmelser


  • Ratings:
    Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

Produktet er endnu ikke blevet bedømt

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL