Kurv 0,00 kr ( 0 )
  • FAST FRAGT PÅ 29 KR
  • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
  • INFO@DIN-ECIGARET.DK
  • 71 99 34 92

Base Fuel 100 VG

Base Fuel 100 VG

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock
HVOR MANGE No rating VIL DU GIVE?

*påkrævet

25,00 kr
25,00 kr

100 VG Base

Med Base Fuel 100 % VG får du hele 100 ml ren Vegetabilsk glycerin, beregnet til fremstilling af din egen e-juice. Vær opmærksom på, at der hverken er tilsat smag eller Propylenglycol (PG), som du normalt finder i en standard e-juice.

Base Fuel 100 % VG er således blot én af de ingredienser der skal bruges, for at blande din egen e-juice. Nikotin er dog tilsat Base Fuel 100 % VG, så du kan vælge mellem standard-indhold på 3, 6, 12 eller 18 mg nikotin, eller alternativt vælge en variant helt uden nikotin.

Hvad er Vegetabilsk glycerin (VG)

Navnet kan måske for nogen lyde lidt fremmedartet, men Vegetabilsk glycerin (VG) er blot det kemiske navn for et stof, du møder hver dag i både fødevarer og kosmetik. Det er en tyktflydende væske, som i forhold til e-juice hjælper med til at skabe meget damp med en tyk fyldig konsistens. VG tilføjer også en anelse sødme til den færdige smag, og gør dampen mild og behagelig i halsen.

Miks din Base Fuel 100% VG med aroma, PG og evt. nikotin

Som tidligere nævnt, kan Base Fuel 100% VG ikke stå alene, men skal indgå som en del-ingrediens i din færdige e-juice. Vi tilråder bl.a., at du tilsætter en vis mængde Propylenglycol (PG), som er med til at forstærke smagen i den færdige e-juice.

Der skal selvfølgelig også tilsættes aroma/smagsstof til blandingen, og de fleste vælger derudover et vist nikotin-indhold. Et godt udgangspunkt omkring blandingsforholdene er 80 % PG/VG, 10 % nikotin og 10 % aroma, men smag og behag er som bekendt forskellig, så der er frit slag for eksperimenter.

Bland selv e-juice med Base Fuel 100% VG

Så snart du har ingredienserne klar, kan du begynde med at eksperimentere, og forhåbentlig finde frem til din helt egen super-blanding. Du får behov for et redskab til at måle væskerne op, og her kan en helt almindelig engangssprøjte anbefales. Enhedsinddelingerne gør det let at måle præcist op, og sprøjten er god til at håndtere de relativt små mængder.

Du kan sagtens blande op i en lille skål, og efterfølgende hælde e-juicen på flaske, men de fleste blander direkte i flasken, f.eks. en lille refill-flaske med påfyldningsnål.

Husk endelig også at notere dine opskrifter ned et sted, hvor du senere kan finde dem igen. Ellers er det mere end svært at genskabe succeserne, og det er brandærgerligt.

Kundernes Bedømmelser


  • Ratings:
    Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

Produktet er endnu ikke blevet bedømt

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL