Kurv 0,00 kr ( 0 )
  • FAST FRAGT PÅ 29 KR
  • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
  • INFO@DIN-ECIGARET.DK
  • 71 99 34 92

Base Fuel 30PG / 70VG

Base Fuel 30PG / 70VG

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock

*påkrævet

25,00 kr
25,00 kr

30/70 Base

Med Base Fuel 30 % PG / 70 % VG får du hele 100 ml base-væske eller såkaldt ”filler”, som skal bruges for at kunne fremstille din helt egne blandinger af e-juice. Base-væsken er blandet med 30 % propylenglykol (kaldet PG) og 70 % vegetabilsk glycerin (forkortet VG). Bemærk venligst, at vi selvfølgelig ikke har tilsat smag. På den måde kan du selv tilsætte de ønskede aromaer.

Vi har dog allerede tilsat nikotin, så den del behøver du ikke tænke på. Vælg mellem 3, 6, 12 eller 18 mg nikotin, eller en variant uden nikotin.

Perfekt til dig der elsker masser af damp

Vores Base Fuel består (som alle andre e-juicer) først og fremmest af propylenglykol (PG) og vegetabilsk glycerin (VG). Der er ingen grund til at blive forskrækket over de lidt kemisk-klingende navne, for det er helt almindelige stoffer, som i forvejen bruges mange steder i husholdning, fødevarer og medicin.

De 30 % PG er den del af e-juicen, der primært styrer smagen og oplevelsen af den. Naturligvis er det den tilsatte aroma, der bidrager med selve smagen, men uden PG opleves den ikke rigtig af dine smagsløg. Indholdet af PG er også med til at give dampen en smule skarphed og halskrads, som mange sætter pris på, ikke mindst eks-rygerne.

Smagen er selvfølgelig vigtig, men de fleste af os sætter også pris på en god fyldig damp. Hører du til dem, der helst skal have masser af damp, er denne blanding for dig. Vi har tilsat hele 70 % tyktflydende VG, som vil kunne tune enhver e-cigaret til ekstra meget damp. VG bidrager desuden til smagen med en smule sødme, og er også med til at gøre dampen ”blødere”.

Hvis du ikke kan få aromaen til at smage nok igennem i denne blanding, kan du i stedet vælge vores PG/VG 70/30-blanding, hvor der skrues op for smagen (og lidt ned for dampen). Vi har også både PG og VG i 100 % koncentrationer, så du evt. selv kan blande efter behov.

Husk at tilsætte aroma

Hele pointen med at blande sin egen e-juice er, at der er mulighed for at justere på smagen efter personlige præferencer. Derfor kommer Base Fuel naturligvis uden smag. Den skal tilføjes ved brug af aromaer. Du kan tilsætte din favoritsmag, eller eksperimentere med at blande forskellige.

Hvis du er helt på bar bund, kan du som tommelfingerregel gå efter en blanding med 80 % PG/VG, 10 % nikotin og 10 % aroma. Herfra kan du så arbejde dig hen mod den blanding, der passer til lige præcist dine præferencer.

Det er let at komme i gang

Du behøver hverken værktøj eller professionelt laboratorium for at komme i gang. En håndfuld engangssprøjter og nogle flasker til at blande i, og du er godt på vej. Med engangssprøjten kan du suge en præcis afmålt mængde væske op, og overføre den til blandingen.

Det er nemmest at blande direkte i den flaske, der skal rumme e-juicen efterfølgende. Nogle bruger de tomme flasker fra tidligere, men vær opmærksom på, at de kan bidrage med ”smagsaftryk” fra det tidligere indhold, og dermed ødelægge eller ændre dit miks. Et godt alternativ er vores refill-flaske med doseringsnål, som gør påfyldning af e-cigaretten til en leg.

Vi anbefaler, at du løbende noterer ned, mens du eksperimenterer. Skriv ned, hvor meget der bruges af de forskellige ingredienser, og evt. hvorfor. Hvis du pludselig står med den helt igennem perfekte e-juice, er det meget rart at kunne slå tilbage i noterne og finde opskriften, så den kan laves magen til næste gang.

Kundernes Bedømmelser


  • Ratings:
    Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

Super damp
Bob

(Indsendt den 16. nov. 2016)
Rigtig god base og billig er helt sikkert den bedste jeg har prøvet ...
Hjalp denne bedømmelse dig? 

Nem og god
Anne

(Indsendt den 12. sep. 2016)
Jeg bruger denne sammen med molinberry aromaerne. Den er dejlig blød i smagen pga. det høje vpg-indhold. Flasken den kommer i er blød plast, som gør det nemt at få væsken over i ens 'blande-flaske'.
Hjalp denne bedømmelse dig? 

Nemt og billigt!
Jacob

(Indsendt den 13. maj 2016)
Jeg bruger denne base i min Aspire Atlantis, og de passer perfekt sammen! Basen har den perfekte konsistens, og parret med en lille flaske aroma får du prisvenlig damp i ugevis.
Hjalp denne bedømmelse dig? 

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL