Kurv 0,00 kr ( 0 )
  • FAST FRAGT PÅ 29 KR
  • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
  • INFO@DIN-ECIGARET.DK
  • 71 99 34 92

Base Fuel 50PG / 50VG

Base Fuel 50PG / 50VG

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock
HVOR MANGE No rating VIL DU GIVE?

*påkrævet

25,00 kr
25,00 kr

50/50 Base

Med Base Fuel 50 % PG / 50 % VG får du hele 100 ml såkaldt ”filler”, beregnet til fremstilling af din egen e-juice. Den består af lige dele vegetabilsk glycerin (VG) og propylenglykol (PG). Læg mærke til, at der ikke er tilsat smag – her skal du selv på banen og vælge en eller flere af dine foretrukne aromaer.

Vi har dog for nemheds skyld allerede tilsat nikotin, så du kan vælge mellem et standardindhold på 3, 6, 12 eller 18 mg nikotin, eller eventuelt en nikotinfri variant. Du bestemmer helt selv!

Lidt mere om indholdet af Base Fuel 50/50

Hovedingredienserne i e-væsken er vegetabilsk glycerin (VG) og propylenglykol (PG). Navnene kan måske nok klinge lidt ”kemiske” for de fleste, men det er faktisk helt almindeligt brugte stoffer, du støder på i hverdagen i fødevarer, medicin og i husholdningen generelt.

VG er en relativt tyktflydende væske, som hjælper med til at give dampen kraft og volumen. VG tilføjer også lidt sødme til den færdige e-juice, og gør dampen blød og lækker i halsen.

PG er den del af e-juicen, der giver den gode smag. Det er selvfølgelig først og fremmest den tilsatte aroma der giver smagen, men uden PG når den ikke rigtig frem til smagsløgene. PG giver også dampen en anelse ”bid”, også kendt som halskrads.

Vi har lavet et godt allround blandingsforhold med lige dele af PG og VG, og mange færdige juicer benytter dette forhold. Hvis du vil have mere damp eller smag, kan du eksperimentere med vores andre varianter af Base Fuel, hvor der bl.a. er varianter med 30/70 og 70/30. Du kan også få PG og VG i 100 % rene koncentrationer, og så selv skabe dit helt personlige blandingsforhold.

Miks din Base Fuel 50/50 med aroma

Som før nævnt, kan Base Fuel ikke stå alene, men er en grundingrediens i din færdige e-juice. Der skal selvfølgelig også tilsættes aroma/smagsstof til blandingen. En god tommelfingerregel vedrørende blandingsforholdene er 80 % PG/VG, 10 % nikotin og 10 % aroma, men den bedste blanding kan sagtens afvige endog meget fra dette. Så føl dig ikke bundet til denne opskrift.

Hav redskaberne i orden, før du går i gang

Når du har fået indkøbt Base Fuel og aroma, er du i princippet klar til at gå i gang, og forhåbentlig finde frem til det helt rigtige miks. Det er en god ide at bruge eksempelvis en engangssprøjte til opmålingen af væskerne, da den har præcise måle-inddelinger og er nem at håndtere.

Den færdige blanding skal også ende et sted, og hvorfor ikke blande direkte i flasken. Brug f.eks. vores praktiske refill-flaske, som er forsynet med nål, så det er let at fylde på tanken efterfølgende.

Glem ikke at notere ned, hvordan du blander. Lav f.eks. en lille opskriftsbog, så du altid kan finde tilbage til blandingsforholdene, hvis du senere ønsker at genskabe en af dine lækre kreationer.

Kundernes Bedømmelser


  • Ratings:
    Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

Produktet er endnu ikke blevet bedømt

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL