Kurv 0,00 kr ( 0 )
  • FAST FRAGT PÅ 29 KR
  • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
  • INFO@DIN-ECIGARET.DK
  • 71 99 34 92

Base Fuel 70PG / 30VG

Base Fuel 70PG / 30VG

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock
HVOR MANGE No rating VIL DU GIVE?

*påkrævet

25,00 kr
25,00 kr

70/30 Base

Med Base Fuel 70 % PG / 30 % VG får du hele 100 ml såkaldt ”filler”, som er beregnet til fremstilling af din helt egen e-juice til din e-cigaret. Filleren er blandet med 70 % propylenglykol (PG) og 30 % vegetabilsk glycerin (VG). Bemærk, at der ikke er tilsat smag – det er her dine kreative evner skal ind.

Køb forskellige aromaer, og skab din helt egen smag. Vi har dog for nemheds skyld allerede tilsat nikotin, så du frit kan vælge mellem 3, 6, 12 eller 18 mg nikotin, eller eventuelt den nikotinfri variant.

Lidt om indholdet af Base Fuel 70/30

De primære ingredienser er propylenglykol (PG) og vegetabilsk glycerin (VG). Disse navne kan muligvis klinge lidt ”kemiske” i nogens ører, men det er helt almindelige stoffer, som i forvejen bruges i mange fødevarer, medicin og i husholdningen helt generelt.

De 70 % PG er den del af e-juicen, der styrer smagen. Selvfølgelig er det først og fremmest den tilsatte aroma, der bidrager med smag, men uden PG når smagen ikke rigtig frem til dine smagsløg. PG er også med til at give dampen en smule ”bid” eller halskrads, som bl.a. er meget populært hos de fleste eks-rygere.

Ren PG er ikke optimalt, og derfor har vi tilsat 30 % VG. Det er en relativt tyktflydende væske, som giver dampen mere volumen og kraft. VG bidrager også med en smule sødme til den færdige ejuice, og er med til at dampen ”glider” mere blødt i halsen.

Base Fuel 70/30 er optimal for dig, der lægger vægt på den gode stærke smag. Hvis du føler, at smagen bliver for skarp, eller at der skal genereres mere damp, kan du i stedet overveje vores blanding med 70 % VG og 30 % PG. Det er også muligt at få både PG og VG som 100 % rene Base Fuel, så du selv kan lave din ønskede procent-fordeling.

Husk aromaen i din færdige blanding

Base Fuel kommer uden smag, og derfor skal du blande op med en eller flere smage/aromaer. På den måde kan du lave dit helt eget unikke produkt. Blandingsforholdene er lidt af en videnskab og mulighederne er mange. Start evt. ud med 80 % PG/VG, 10 % nikotin og 10 % aroma, og juster dig gradvist frem til dit helt personlige udtryk.

Sæt ”laboratoriet” op, før du går i gang

Heldigvis behøver du ikke et professionelt laboratorium, for at kunne skabe dine unikke e-juicer. Det eneste du næsten behøver, er et redskab til at afmåle de relativt små mængder af væske. En helt almindelig engangssprøjte er faktisk ganske fin til formålet. Den har typisk inddelinger i milliliter, og er nem at bruge til doseringen.

Det er nemmest at blande direkte i den flaske, hvor du efterfølgende vil opbevare den færdige e-juice. Overvej f.eks. vores standard refill-flaske med nål. Den fås i flere størrelser, og er rigtig praktisk, når der skal juice på tanken – og så er den billig.

Tag noter undervejs i forløbet

Rigtig mange fortryder, at de ikke fik taget noter, når de endelig finder det ultimative blandingsforhold. Gør det til en regel altid at have en lille notesbog liggende, hvor du løbende kan notere, hvor meget der bruges af hver ingrediens. Det er guld værd, når du skal genskabe en vellykket blanding.

Kundernes Bedømmelser


  • Ratings:
    Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

Produktet er endnu ikke blevet bedømt

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL