Kurv 0,00 kr ( 0 )
  • FAST FRAGT PÅ 29 KR
  • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
  • INFO@DIN-ECIGARET.DK
  • 71 99 34 92

BLISS

Vape Away Bliss

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock

*påkrævet

Pris: 89,00 kr

Specialpris: 69,00 kr

Pris: 89,00 kr

Specialpris: 69,00 kr

Vape Away Bliss

BLISS er på rekordtid blevet Vape Aways populære eTobak. Overgangen fra de let syrlige undertoner til den moderat sødmefulde bagnote, taler til Latakia-tobakkens mørkere karakter. Den begejstrer såvel den inkarnerede e-pibe damper, samt alle os der bare elsker en i særklasse velafstemt smagsoplevelse.

Det er ingen tilfældighed, at netop BLISS tiltaler så mange e-dampere. Hele 6 måneder er der testet, og atter testet på den Makedonske Oriental komposition med Latakia og Guatemalanske rom, for slutteligt at forenes i et sødmefyldte aromatisk samspil, du bare må unde dig selv at prøve. 

Bliss er blandt andet designet med ægte pibetobakker af engelsk tilsnit - og leveres derfor ikke i 0 mg. Bliss er en N.E.T-væske (Natural Extracted Tobacco) baseret på 100 % naturlige tobakker.

Kundernes Bedømmelser


  • Ratings:
    Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

Dejlig tobak
Søren

(Indsendt den 9. nov. 2016)
Meget overraskende tobak. Er gået fra pibe til den her. Helt klart den sovs som kommer nærmest min favorittobak, som er rød orlic.
Hjalp denne bedømmelse dig? 

Lækker smag
Thomas

(Indsendt den 31. jul. 2016)
Jeg er nok lidt forfalden til wape Awards væsker, så det er oftes dem jeg damper. Noon er klart min favorit. Men skifter lidt rundt. Denne synes jeg har fin tobakssmag og er lækker rund og har en skøn efteesmag.
Hjalp denne bedømmelse dig? 

Den bedste ecigaret-tobak
Susanne

(Indsendt den 17. jul. 2016)
Hold op, hvor smager den her ecigaret-tobak bare godt! Den har også den fordel,mat den ikke lugter, som mange af de andre e-væaker gør. Kan virkelig anbefale den her tobakssmag!
Hjalp denne bedømmelse dig? 

Mums
Damperen

(Indsendt den 1. jul. 2016)
Mums hvor den smager godt.
Hjalp denne bedømmelse dig? 

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL