Kurv 0,00 kr ( 0 )
 • FAST FRAGT PÅ 29 KR
 • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
 • INFO@DIN-ECIGARET.DK
 • 71 99 34 92

Få indsigt i e cigaret verdenen

E-cigaretter kan give helserevolution

Forskningsleder for det norske Folkehelseinstituttet Karl Erik Lund udtaler sig om e-cigaretter. Skal de lovliggøres? Er de skadelige? Kan de hjælpe dig til at stoppe med at ryge? Læs det spændende sammendrag her.

E-Cigaret Rygestop. Find den e-cigaret der passer til dig.

Simpel guide der leder dig nemt til præcis den e-cigaret der passer til dit behov. Her er noget for enhver smag, både den lille simple e-cigaret til rygestop, samt de helt store modeller der virkelig kan give noget damp. Se hele guiden her.

You Are Being Lied To - A Billion Lives

Se den spændende trailer for filmen "You Are Being Lied To - A Billion Lives" her. Tobaks og medicinalindustrien har ifølge instruktøren stor interesse i at e-cigaretter ikke vinder frem, da det stjæler markedet fra industrierne. Filmen skildrer dette perpektiv, der tilsyneladende er helt forladt af tanken om at hjælpe folk til at stoppe med at ryge, og opnå en bedre folkesundhed.

Nikotin er ikke mere farligt end en kop kaffe

En stor undersøgelse fra Royal Society for Public Health (RSPH) viser meget interessante resultater, blandt andet at 90% af befolkningen i England tror at nikotin er yderst sundhedsskadeligt, men NEJ!

1 til 5 af 31

pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL