Kurv 0,00 kr ( 0 )
  • FAST FRAGT PÅ 29 KR
  • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
  • INFO@DIN-ECIGARET.DK
  • 71 99 34 92

CIGARET

CIGARET

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock
HVOR MANGE No rating VIL DU GIVE?

*påkrævet

30,00 kr
30,00 kr

DET GODE VELKENDTE KRAS

E-cigaretter hører til blandt de bedste redskaber til rygestop, og derfor er der blandt det dampende folk en stor andel af eks-rygere. Og man stopper jo typisk ikke med at ryge, fordi det smager dårligt, men i stedet af hensyn til helbredet. Som eksryger kan man sagtens komme til at savne cigarettens lidt kradse og rå tobakssmag, men det er der nu råd for.

Sundbygaard har udviklet e-juicen Cigaret, og meget mere er der sådan set ikke at sige om smagen. Den er autentisk, men selvfølgelig uden menthol. Har du været vant til at ryge menthol-cigaretter, kan du evt. kompensere ved at tilsætte en anelse af den udmærkede menthol-juice fra Sundbygaard. Og så er du ellers klar til at få dit fortidsfix - men uden skadelig røg i lungerne.

Skal det være helt autentisk, skal der selvfølgelig også nikotin i dampen, og ved bestillingen kan du vælge mellem tilsatte mængder på henholdsvis 6, 12 eller 18 mg. E-juicen fås dog også uden nikotin, hvis du foretrækker det. Juicen, der leveres i en almindelig 10 ml flaske, er blandet med et PG/VG-forhold på 50/50 efter almindelig standard. Det tager hensyn til både god dampudvikling, smag og halskrads. Både PG, VG, aromaer og øvrige ingredienser er naturligvis farmaceutisk kontrollerede og fødevaregodkendte efter de høje danske standarder.

Kundernes Bedømmelser


  • Ratings:
    Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

Produktet er endnu ikke blevet bedømt

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL