Kurv 0,00 kr ( 0 )
  • FAST FRAGT PÅ 29 KR
  • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
  • INFO@DIN-ECIGARET.DK
  • 71 99 34 92

Copenhavana

Copenhavana

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock
HVOR MANGE No rating VIL DU GIVE?

*påkrævet

79,00 kr
79,00 kr

Custardtobak for fulde sejl

Resultatet af samarbejdet mellem 2 af de helt store danske smagseksperter. Vape Away og ChuffTown Cph's bedste smagsdesignere har i et smukt samarbejde udviklet denne helt unikke custardtobak.

Copenhavana er en klassisk dessertdamp. Custard i forening med de velafbalancerede eTobakker, fylder din mundhule med velsmag. 

Du vil opleve smagen af mild og sød frugtkage i skøn forening med noter af tobak, vanilje og kærligt håndelag. I duften af denne essens finder du også toner af nødder og karamel. Copenhavana har en lækker ravgylden farve der taler lige til øjet.

De særligt udvalgte E-tobakker, der bruges til fremstillingen af Copenhavana har under lagringen været på en sejltur i det Sydfynske Øhav. På skibet har tobakken lagret i et mellemristet egetræsfad - det synes vi er lidt sjovt og hvis man smager efter kan man fornemme at denne aroma har været på farten. 

Denne søvante variant findes indtil nu kun i et begrænset batch - så skynd dig at slå til!

Anvendelse

Copenhavana-essensen tilsættes 40 ml. af vores rene base fra Base Fuel.  
Smagsdesignerne bag denne essens anbefaler at tilsætte Base Fuel 100VG med et lavt eller intet nikotinindhold (0-6 mg/ml.). Dette giver en fuldtonet smagsoplevelse. Tjek venligst, at dit dampudstyr er beregnet hertil. Spørg os, hvis du er i tvivl.

Er du i tvivl om dit udstyr kan klare den tykke e juice som 100VG vil give anbefaler vi 30PG/70VG Base Fuel. Copenhavana egner sig også fortræffeligt til 30/70 blandingen. Med denne blanding kan du nyde dampen fra Copenhavana på stort set alt udstyr.

Modningtid: Lad din Copenhavana finde alle de skønne smagesnoter frem. Bland den - og lad den hvile med Basefuel i ca. 14 dage.

Copenhavana leveres som en 10 ml. essens - hvor du skal blot tilsætter 40 ml. Base Fuel.

Kundernes Bedømmelser


  • Ratings:
    Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

Produktet er endnu ikke blevet bedømt

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL