Kurv 0,00 kr ( 0 )
  • FAST FRAGT PÅ 29 KR
  • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
  • INFO@DIN-ECIGARET.DK
  • 71 99 34 92

Cuba Treasure

Cuba Treasure

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock

*påkrævet

Pris: 59,00 kr

Specialpris: 45,00 kr

Pris: 59,00 kr

Specialpris: 45,00 kr

VIL DU SPARE PENGE?
  • 3 STK 39,00 kr - spar 14%

Lækker Cubansk Tobakssmag

Denne e-juice fra Hangsen Series 8 giver dig alle smags- og duftoplevelserne fra det skønne Cuba lige hjem i din stue. Alt sammen smukt emballeret – næsten som en årgangs-whisky. Fås i flere nikotinstyrker – og helt uden – med PG/VG på 50/50.

Smag på Cuba hjemme i sofaen

Måske har du oplevet en spadseretur på strandpromenaden i Havana en solrig eftermiddag – eller måske ikke? Med Cuba Treasure e-juice fra Hangsen får du nu muligheden for at smage på den oplevelse med alle dens spændende sanseindtryk, helt uden udgifter til rejsen.

Det er med Cuba Treasure som med alle andre rejser: Indtrykkene og oplevelserne er forskellige fra person til person. Du kommer helt sikkert til at smage havluft og cubanske cigarer, men der er meget mere i vente. Fyld juicen i tanken, og tag på skattejagt.

Cuba Treasure fra Hangsen er e-juice fra opfinderen selv

E-juice, som vi kender den i dag, er opfundet af Jide Yao, som ”tilfældigvis” i dag er topchef for Hangsen, som står bag mesterværket Cuba Treasure. Når du køber e-juice fra Hangsen, får du med andre ord en juice fra mesteren selv, og den oplevelse bør du unde dig selv. Cuba Treasure fra Series 8 er et rigtig godt sted at starte, men serien byder også på andre unikke varianter, som bør afprøves.

Cuba Treasure er behørigt indpakket

Syns- og smagssansen er som bekendt kædet sammen i hjernen, og derfor er det ikke ligegyldigt, hvordan maden eller vinen præsenteres. Akkurat samme overvejelser gælder for Cuba Treasure, som kommer i en særdeles lækker indpakning, der mest af alt minder om en whisky i miniformat.

Det lækre design og den gennemtænkte indpakning er en rigtig god teaser, som tager damp-oplevelsen til nye højder. Stuntet virker selvfølgelig kun, fordi smagen rent faktisk holder hvad indpakningen lover: En sublim oplevelse for den erfarne damper, der kun vil nøjes med det bedste!

99,7 % ren nikotin fra naturlige tobaksblade

Du kan naturligvis få Cuba Treasure uden nikotin, men de fleste vælger en variant med tilsat nikotin. Hangsen bruger kun de bedste råvarer, og nikotinen er 99,7% ren – udvundet af naturlige tobaksblade. E-juicen fås med hhv. 3, 6, 11 eller 16 mg nikotin. Den kommer i en standard 10 ml flaske, og PG/VG indholdet er 50/50.

Hangsen er verdens største producent af e-juice

Med et vidt forgrenet distributionsnetværk i mere end 80 lande verden over, er Hangsen i dag verdens største producent af e-juice. Førerposition har virksomheden opnået gennem årene, ved konsekvent at levere høj kvalitet til fair pris, og det er din garanti for, at både Cuba Treasure og de mange andre varianter er i topklasse. Millioner af faste loyale kunder tager ikke fejl.

Series 8 er et lille eksklusivt udvalg

Ofte lanceres nye serier af e-juicer med et væld af varianter. Hver enkelt e-juice tager dog utrolig lang tid at udvikle, og desto flere varianter der laves, desto færre timer kan der bruges på den enkelte.

Med Series 8 går Hangsen den modsatte vej, og nøjes med relativt få varianter, som til gengæld hver især har fået masser af kærlighed og raffinement. Det gælder ikke mindst for Cuba Treasure – glæd dig!

Kundernes Bedømmelser


  • Ratings:
    Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

Super Smag
Lars

(Indsendt den 1. sep. 2016)
Laver en blandning 2 Cuba 1 USA mix og en sjat Ginger, super smag..
Hjalp denne bedømmelse dig? 

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL