Kurv 0,00 kr ( 0 )
  • FAST FRAGT PÅ 29 KR
  • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
  • INFO@DIN-ECIGARET.DK
  • 71 99 34 92
VÆLG UNDERKATEGORI

E JUICE TIL E CIGARETTER

e juice
E Juice
fra True Vapor® er et skandinavisk e-juice mærke, hvor kvalitet og naturlige ingredienser er i højsædet. Med skandinavisk sans for kvalitet, producerer True Vapor® lækre e juice, lavet af ekstrakter fra rigtig frugt og tobaksblade. Nå du køber True Vapor® er du sikret et gennemtestet og kvalitetsgodkendt produkt som er cerificeret af SGS. Læs mere om e-juice i bunden af denne side.

POPULÆRE PRODUKTER

1 til 99 ud af 149

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende

1 til 99 ud af 149

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende

E JUICE TIL E CIGARETTER

e juice
E Juice
fra True Vapor® er et skandinavisk e-juice mærke, hvor kvalitet og naturlige ingredienser er i højsædet. Med skandinavisk sans for kvalitet, producerer True Vapor® lækre e juice, lavet af ekstrakter fra rigtig frugt og tobaksblade. Nå du køber True Vapor® er du sikret et gennemtestet og kvalitetsgodkendt produkt som er cerificeret af SGS. Læs mere om e-juice i bunden af denne side.

E-VÆSKERNE FREMSTILLES AF DE BEDSTE RÅVARE

Når du damper Din eCigarets ejuice, er du altid sikker på at få en e juice, som er lavet af markedets bedste råvarer og har gennemgået en streng kvalitetskontrol. Alle væsker er desuden monteret med et børnesikring i låg. Vi sælger som udgangspunkt kun 10 ml flasker e-juice, og du kan vælge mellem minimum 4 styrker nikotin under hver smag. 3 mg, 6 mg, 11/12 mg, 16/18 mg. og 24 mg. De frugtbaserede e-juice kommer med 11mg istedet for 12mg og 16mg i stedet for 18mg. Det skyldes smagsafstemning, da frugt og søde e-juices smager bedre med en smule mindre nikotin i. Det er marginaler vi taler om og de fleste vil ikke bemærke nogen forskel. Vores e-væske kan naturligvis også købes uden nikotin til dem som måtte ønske dette (0 mg.).

E JUICE ER ET BEDRE ALTERNATIV

Alle e juice indeholder naturligt udvundet nikotin i sin reneste form, samt naturlige smagsstoffer. 

For at en e cigaret kan danne damp, kræver det at e-juicen også indeholder en væskebase som består af en blandig af Vegatabilsk Glycerin (VG) og Propylenglycol (PG). Vores væskeforhold er basaret på 80% PG og 20% VG i True Vapor® serien, mens forholdet er 40% PG og 60% VG i House of Liquid.

Mange stiller naturligvis sig selv det spørgsmål, hvad de stoffer i virkeligheden er? Det er for mange ikke indholdsstoffer som man hører om hver dag. Men i virkeligheden bruges disse tilsætningsstoffer i rigtig mange forbrugsvarer, som vi indtager hver dag.

Her får du en kort lille gennemgang af indholdet e juice:

Naturlige aromastoffer: For at give dampen smag, anvendes naturlige aromastoffer. Disse aromastoffer er ganske almindelige smagsstoffer, som også bruges i diverse fødevarer.

Demineraliseret Vand: Dette er helt almindeligt postevand, uden salt eller mineraler tilsat. 

PG – Propylenglycol: PG er et levendsmiddel, som er godkendt over hele verden som blandt andet tilsætningsstof i fødevareindustrien. Når du køber fødevarer vil PG står med e-nummeret E-1520.

PG hjælper e juicen til at give kraftigere smag og mere halskrads. Desto mere PG der er tilsat, desto mere smag og throat hit har e-juicen. Det er dog vigtigt at lave den korrekte blanding mellem PG og VG, hvis man både ønsker en kraftig smag og meget damp.

PG har også en anden funktion. For at vanddampen skal ligne røg, kræver det lidt hjælp. Her hjælper PG, hvilket gør det muligt at få dampen til at ligne røg og samtidig giver det lidt modstand, hvilket gør at man vil opleve en følelse som er meget nær det at ryge en rigtig cigaret, blot uden alle de usunde giftstoffer som findes i tobak.

Du undrer dig måske også over hvad der sker når du indhalerer PG? - Det er naturligt at man gerne vil vide hvordan kroppen reagerer på PG. Når mennesket indtager PG nedbrydes det i kroppen til eddikesyre og mælkesyre, hvilket er ufarligt og let nedbrydeligt for den menneskelige organisme.

VG - Vegetabilsk Glycerol: VG er et stof som er udvundet af vegetabilsk fedt, hvilket med andre ord er flydende fedt udvundet fra plantedele, typisk planternes frø. I fødevarer industrien kender vi VG som e-nummeret E-422. VG kendes under flere forskellige navne som godt kan virke fremmed, såsom Glycerin, Glycerine, VG, og Glycerol. Men en fælles betegnelse for disse navne er alt fedt udvundet fra plantedele.

Nu tænker du måske hvorfor vi overhovedet har vegetabilsk planteolie i vores e juice? Grunden til at dette tilsættes i e-juice er at VG væsken hjælper med til at give en kraftigere damp. Desto større mængde VG, des mere damp.

Som tidligere nævnt, er det vigtigt at blande de to væsker korrekt, hvis man ønsker optimal damp og smag på samme tid. Alle True Vapors e juicer er produceret af 80% PG og 20% VG, da flere undersøgelser peget på at denne kombination giver forbrugerne den mest autentiske rygeoplevelse, hvor smag og damp er perfekt kombineret ved brug af almindeligt udstyr. Ønsker man mere damp, kan du med fordel prøve gourmetvæskerne fra House of Liquid, som indeholder 60% PG og 40% VG. Disse e juicer vil fungerer på eksempelvis Aspire CE5, men er klart at fortrække i bedre tanke, såsom Nautilus, Subtank eller generalt Sub Ohms tanke.

Nikotin: Hos din-ecigaret.dk har du mulighed for at købe e juice både med og uden nikotin. For mange rygere er det en nødvendighed at e juicen indeholder nikotin, når de begynder at bruge e-cigaretter. Da rygere normalt er blevet afhæning af nikotinen fra tobakscigaretter, kræver det oftes for et vellykkede rygestop bibeholde stimulationen fra nikotin.

Oftes starter folk med nikotinholdig e juice, for at få den præcis samme følelse som når de ryger en rigtig cigaret. Med tiden begynder mange at bruge e juicer med mindre og mindre nikotin, for til sidst at blive uafhæning af nikotinen. Denne gradvise nedtrapning af nikotin har vist sig at være den langt mest effektive metode at opnå et rygestop på. Det skyldes at det kan være meget svært at være vant til at indtage nikotin, til at pludeslig stoppe. Men ved gradvis nedtrapning er det betydeligt nemmere for kroppen af vænne sig af med sin afhæninghed af nikotin.

Hos os kan du altså starte med at købe e-juicer med nikotin, og derefter løbende nedtrappe nikotinforbrug, ved at skifte til lavere nikotinstyrker. Målet for mange er til sidst at være helt ufhæning. Derfor bruger mange en e juice uden nikotin, for til sidst også at lægge e-cigaretterne på hylden.

OVERSIGT OVER FØDEVARER HVOR PG/VG INDGÅR

Som tilsætningsstof i fødevarer: Blandt andet kender vi det fra kager og andre et utal af andre fødevarer samt oralt medicin.

Det bruges også i andre forbrugsvarer som tandpasta, massageolier, håndcreme osv. I disse produkter bruges grundet dets gode evne til at holde ting fugtigt.

Den damp du indtager minder faktisk meget om det bruges i røgmaskiner på diskoteker, teaterforestillinger osv. Her bruges VG og PG også.

 

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL