Kurv 0,00 kr ( 0 )
  • FAST FRAGT PÅ 29 KR
  • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
  • INFO@DIN-ECIGARET.DK
  • 71 99 34 92

EL TORO SAMPLE 3 PACK

El Toro Sample 3 Pack

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock
HVOR MANGE No rating VIL DU GIVE?

*påkrævet

Pris: 179,00 kr

Specialpris: 149,00 kr

Pris: 179,00 kr

Specialpris: 149,00 kr

Gå ikke glip af disse smage

REFILL FLASKE 10, 30 & 50 ML

NEJ TAK
JA TAK

+ REFILL FLASKE 10, 30 & 50 ML

Upsell Quantity Minus Upsell Quantity Plus

Pris: 15,00 kr

Specialpris: 12,00 kr

PAKKEN INDEHOLDER

1 x 10 ml. El Toro Guevara 
1 x 10 ml. El Toro Virginia Prime
1 x 10 ml. EL Toro Perique

 

EL TORO GUEVARA

HÅRD SLIDTAGE PÅ COIL - EGNET TIL GODT UDSTYR 

Den mest potente tobak i El Toro-serien. En seriøs og ekstraordinær damp med de mest autentiske aromaer fra sydamerikansk håndrullede cigarer. Tag ikke fejl, dette er tobaksdamp når det er bedst. En mørk og stærk blanding af Havana Prime blandet med Nicaraguas Aged Seco der har trukket i flere dage, giver denne e-væske den mest udsøgte og realistisk mørke cigarsmag og aroma.

EL TORO VIRGINIA PRIME

MEDIUM SLIDTAGE PÅ COIL - EGNET TIL BEDRE UDSTYR 

Den klassiske amerikanske Virginia smag er fremstillet på naturligt dyrkede og certificeret økologiske tobaksblade (Virginia Prime). Tobaksbladene der høstes til produktion af denne væske er af meget høj kvalitet og direkte importeret fra Canada. Den udsøgte tobakssmag og lette blonde karakter gør denne e-juice til en god hel-dags væske.

EL TORO PERIQUE

HÅRD SLIDTAGE PÅ COIL - EGNET TIL GODT UDSTYR 

Perique er en ekstraordinær tobakvariant der eksklusivt produceres i Saint James Parish, Louisiana. Tobakken er unik og dyrkes på mindre end 16 tønder land årligt. Perique tobaksblade holdes under tryk med egetræsblokke og modnes i ikke mindre end et år i gamle whiskytønder. Perique betragtes som trøflen blandt pibetobakker og er kendt for sin mørke farve og smag med kraftigfulde krydrede og frugtige undertoner. Denne tobaksvæske er helt ekseptionel. Mægtig og mørk, fyldt med karakteristiske og dybe krydrede smagsnuancer og med et pift af frisk frugt. Denne flydende tobaksvæske anbefales kun til erfarne dampere og piberygere. Smagen er ren og rå, uden sødestoffer eller smagsaroma tilsat. 100 % naturlige væsker som denne er aggressiv ved normale coils og for den nye damper, kan den rene tobaksoplevelse som El Toro Perique, derfor forekomme overvældende.

 

Kundernes Bedømmelser


  • Ratings:
    Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

Produktet er endnu ikke blevet bedømt

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL