Kurv 0,00 kr ( 0 )
 • FAST FRAGT PÅ 29 KR
 • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
 • INFO@DIN-ECIGARET.DK
 • 71 99 34 92

ELEAF ISTICK 40W TC

iStick 40W

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock

*påkrævet

399,00 kr
399,00 kr

Køb passende tank og tilbehør

ELEAF GS TANK

NEJ TAK
JA TAK

+ ELEAF GS TANK

Upsell Quantity Minus Upsell Quantity Plus

Pris: 164,00 kr

Specialpris: 154,00 kr

ELEAF GS TC COIL

NEJ TAK
JA TAK

+ ELEAF GS TC COIL

Upsell Quantity Minus Upsell Quantity Plus

Pris: 35,00 kr

Specialpris: 29,00 kr

Ned til: 25,80 kr

ELEAF ISTICK 40W SILIKONE ETUI

NEJ TAK
JA TAK

+ ELEAF ISTICK 40W SILIKONE ETUI

Upsell Quantity Minus Upsell Quantity Plus

Pris: 59,00 kr

Specialpris: 45,00 kr

Temperaturstyring fra Eleaf med iStick TC 40W

Eleaf iStick TC 40W er det nyeste mod fra iStick-serien, og det har endnu bedre ydelse og flere funktioner end de ”mindre" iSticks.

En pakke med iStick TC 40W indeholder følgende:

 • Mod med indbygget batteri, 2600 mAH
 • USB ladekabel
 • Adapter 510/eGo-gevind
 • Brugermanual
 • Gaveæske med ægtheds-certifikat/label

Beskyt din iStick 40W med et silikone cover

Prøv temperaturstyring med Eleafs egen GS TC tank

Se også iStick 40W som samlet kit med GS tanken. 

Selv om iStick TC 40W ikke fylder mere end lillebroderen, iStick 30W, er det alligevel lykkedes Eleaf at få plads til at øge batterikapaciteten til 2600 mAh. Ydelsen har også fået et nøk opad, så der nu er hele 40W at gøre godt med.

Flere fordele med den nye temperaturkontrol

Det mest spændende er dog måske den nye indbyggede temperaturkontrol (TC), som giver dig muligheden for at styre coil-temperaturen præcist. Der er flere fordele ved temperaturstyring. For det første giver det mulighed for at justere dampen, både mht. smag og koncentration, så du får dampen præcist som du foretrækker den. Temperaturkontrol øger også coil’ens holdbarhed, når den ikke brænder for fuld styrke, men er begrænset af temperaturstyringen. Derudover holder batteriet typisk også væsentlig længere på en opladning, og da kapaciteten i forvejen er 2600 mAh, kan du være sikker på at kunne holde dampen oppe hele dagen lang. Husk at du skal have nikkel eller titanium coil for at temperaturstyring virker.
Her anbefaler vi Smok Gimlet GCT tanken der fra start kommer med en NI200 nikkel coil. 

Flere muligheder for tankvalg med gevind-adapter

Sammen med mod’et følger også en ego gevind-adapter, og det er rigtig smart. Mod’et er nemlig født med 510-gevind, og passer dermed som udgangspunkt kun til tanke med dette gevind. Imidlertid kan den medfølgende adapter skrues på 510-gevindet, hvorved der også er mulighed for at montere tanke med eGo-gevind. Adapteren hæver naturligvis tanken en smule fra mod’et, men der er kun tale om få millimeter, så det spiller ingen rolle i praksis. Husk at vælge en god stor tank – iStick TC 40W har kræfterne til at koge masser af juice.

iStick TC 40W er perfekt til Sub-ohm

Selv om iStick TC 40W er en lille handy sag på bare 22 x 36 x 77,5 mm, er den spækket med kræfter, og dermed velegnet til at dampe Sub-ohm. Med temperaturkontrol kan du bruge coils helt ned til 0,1 ohm, og så er der lagt op til store tætte dampskyer. Sub-ohm damp er rigtig flot at se på, men smagen er også langt mere koncentreret. Der frigives også mere nikotin, hvilket de fleste ser som en fordel. Hvis det ikke er noget du ønsker, vælger du selvfølgelig bare en juice med lidt lavere styrke.

Mange lækre detaljer og funktioner

Ud over kræfterne, rummer iSTick 40W TC også et væld af smarte funktioner. Der er selvfølgelig alle standardfunktioner, herunder forskellige sikkerhedsfunktioner, kortslutningssikring osv. En af de mere spændende funktioner er ”Stealth Mode”, hvor du kan vælge at dampe med slukket skærm. Det er praktisk, hvis du ikke ønsker at tiltrække dig opmærksomhed, eller bare gerne vil sidde og nyde mørket. Klik på "Fire" og "Pil ned" på samme tid og hold inde i 2-3 sek for at gå i Stealth Mode. På sin vis er det dog næsten en skam at slukke skærmen, for det er den lækre OLED-type. En smart funktion gør det også muligt at vende displayvisningen 180 grader. På den måde kan du tilpasse den efter dit personlige brug, f.eks. hvis du er venstrehåndet eller foretrækker at se skærmen fra en anden vinkel. For at ændre retningen holder du "Pil op" og "Pil ned" inde på én gang i 4 sek mens isticken er i "låst tilstand". 

Tekniske specifikationer

 • Batteri-kapacitet: 2600 mAh
 • Mål: 22 x 36 x 77,5 mm
 • Gevind: 510 (men adapter til eGo-gevind medfølger)
 • Effektområde: 1-40 W
 • Resistans-område: 0,2-2,5 ohm (almindelig drift), 0,1-1 ohm (med temperaturkontrol)
 • Temperatur-område: 100-315 grader Celsius
 • Materiale: Rustfrit stål

Kundernes Bedømmelser


 • Ratings:
  Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

Godt lille tc mod
Henrik

(Indsendt den 14. jul. 2016)
Et godt handy MOD der kan tc, desværre kun med ni200 tråd, ellers havde det fået en ☆ mere. Hvis man køre tc mode bruger det ikke meget strøm og holder længe. Med en lille tank passer det lige i lommen.
Hjalp denne bedømmelse dig? 

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL