Kurv 0,00 kr ( 0 )
  • FAST FRAGT PÅ 29 KR
  • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
  • INFO@DIN-ECIGARET.DK
  • 71 99 34 92

Information om hvordan en e cigaret fungerer

HVORDAN VIRKER EN E CIGARET?

e cigaretEn el cigaret består af tre dele. Et batteri, en tank, som også kaldes clearomizer og en coil. Batteriet er genopladeligt og har forskellige kapaciteter der måles i mAh. Kapaciteten afspejler hvor længe det kan levere strøm inden det skal oplades. Tanken er den enhed hvor e væsken opbevares efter påfyldning. I tanken på de fleste modeller er der indsat en udskiftelig coil. Tanken leveres altid med minimum en coil, så den er klar til brug. I bunden af tanken finder du et gevind, som passer ind i batteriets gevind. 

 

  De to dele skrues sammen og herefter er e cigaretten klar til brug. For at aktivere e cigaretten trykkes batteriets knap ind. Knappen holdes inde mens dampen suges ind i munden og slippes herefter. Når batteriet løber tør for strøm, blinker knappen og indikerer at det er tid til opladning. Det kan oplades med den medfølgende oplader og en fuld opladning tager ca. 2-3 timer. Den føromtalte coil skal udskiftes en gang i mellem. Hvor ofte afhænger af hvor meget du bruger den, samt hvilken type der anvendes. De lidt dyre coils holder typisk længere end de billige. Husk at vælge en coil der passer til tanken. Oplysninger om hvilke coils der passer til hvilke tanke og omvendt, finder du på produktsiderne. 

 

Hvorfor er nogle e-cigaretter større end andre?

E-cigaretter varierer meget i størrelse og udseende. Som nævnt ovenfor, så er det fælles for dem alle, at de består af et batteri, en clearomizer / tank, hvori der sidder en coil og væsken opbevares. De større udgaver har typisk længere levetid pr. opladning, samt kan indeholde mere e væske. Hvis du bevæger dig op i såkaldte mods (boxformede batterier), så bliver de også mere avancerede, med flere indstillinger for at give den perfekte dampoplevelse.


 

Hvorfor er der så stor prisforskel?

Man får hvad man betaler for – også med hensyn til e cigaretter. En dyrere e-cigaret vil typisk holde længere batteri, give mere damp, og coils (varmelegemet man udskifter) holder også meget længere end de billige modeller. Det kan virke dyrt første gang, men det er givet godt ud og tjener sig ind i længden, plus du får en bedre smag og fyldigere damp.


 

Hvad er e-væske?

E-væsken eller e-juice er den væske det er nødvendigt at fylde i e-cigaretten for at den giver damp. Der er forskellige nikotinstyrker du kan vælge, så du kan finde præcis det der passer til dit behov. Du kan læse meget mere om den her. Info om ejuice.


 

Hvad er en Clearomizer?

Væskebeholderen der sidder på toppen af en e cigaret. Inde i den sidder en coil (kanthaltråd viklet omkring en væge, typisk af økologisk bomuldsvat), og når der sendes strøm gennem den via batteriet, så bliver den varmet op og fordamper væsken. En e-cigaret undgår fuldstændig en forbrænding, og dette er blandt andet med til at du undgår alle de skadelige virkninger, der er ved almindelige cigaretter. Du kan læse mere om clearomizere her. Info om Clearomizer.


 

Hvordan vælger jeg den rigtige e-cigaret i junglen af udstyr?

Det kan virke uoverskueligt, men der er hjælp at hente. Her er nogle gode forslag til hvordan du kommer i gang:

  • Rådfør dig hos en der har prøvet det før.
  • Spørg os! Vi har online kundeservice via vores chatfunktion, og der er altid kyndig hjælp at hente.
  • Se vores nybegynderguide. Her er forslag til udstyr der er godt at starte ud med. E-cigaret guide.
  • Læs om produkterne. Der er stor forskel, og ved at sætte dig godt ind i det, får du belæg for at vælge rigtigt første gang.

 

Hvordan får jeg den e-cigaret der giver mest damp?

Vi har lavet en guide til hvordan du sammensætter din e-cigaret, så du får allermest ud af den. Her får du tips og tricks til hvordan det hele fungerer blandt high end produkterne. Find den Bedste e cigaret her der giver den vildeste damp.


 

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL