Kurv 0,00 kr ( 0 )
  • FAST FRAGT PÅ 29 KR
  • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
  • INFO@DIN-ECIGARET.DK
  • 71 99 34 92

KANGER CLOCC COIL

KANGER CLOCC COIL

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock
HVOR MANGE No rating VIL DU GIVE?

*påkrævet

39,00 kr
39,00 kr

Køb ny tank til denne coil

KANGERTECH CL TANK

NEJ TAK
JA TAK

+ KANGERTECH CL TANK

Upsell Quantity Minus Upsell Quantity Plus

Pris: 229,00 kr

Specialpris: 199,00 kr

VIL DU SPARE PENGE?
  • 5 STK 29,80 kr - spar 24%

Originale specialcoils til Kangers CL-tank

Hvis du har fået fingre i den nye CL-tank fra Kanger, er der lagt op til seriøs dampning. Selvfølgelig har vi da også de originale special-coils, der passer til. Betegnelsen CLOCC står for CL Organic Cotton Coil, og det betyder på godt dansk, at du får den ekstra gode kvalitet med ægte økologisk bomuldsvat til vægen. Det sikrer en optimal smagsoplevelse uden risiko for at indånde pesticidrester, rensekemi eller andet skidt.

De nye CLOCC-coils fås som enten 0,5 ohm (Rustfrit stål) eller 0,15 ohm (Ni200). Disse coils er primært beregnede til Kangers CL-tank, men de passer også til de mere sjældne Evod Pro og Cupti. Vælg ønsket resistans og antal i menuen til højre. Hvis du er i tvivl om kompatibiliteten til din tank, kan du altid spørge os.

Få mere for pengene – udnyt portoen

Selv om vi har nogle af Danmarks bedste fragtpriser, kommer vi ikke uden om, at fragten koster lidt. Du bestemmer heldigvis selv, hvor stor en del af dit budget, der skal gå til fragt. Bestiller du blot en enkelt coil, er fragtandelen stor. Hvis du på den anden side tænker lidt langsigtet og fylder pakken op, reducerer du dine samlede fragtomkostninger betragteligt. Portoen er jo allerede betalt, så eventuelle ekstra coils og tilbehør får du sådan set fragtfrit.

Eksempelvis får du helt sikkert brug for at bestille en ekstra coil på et senere tidspunkt. Bestil den med allerede nu, og hav den klar i skuffen. Så sparer du fragten, og har samtidig den vigtige reservedel klar i samme øjeblik som behovet opstår.

Få fyldt op med lækker e-juice

Samme princip gælder for e-juice, som også jævnligt skal købes hjem. Tager du et par flasker med i din ordre, er fragten sparet, og de er klar med det samme, når du får brug for eller lyst til dem. Tjek vores store juice-udvalg, og lad dig inspirere af de nye muligheder. Vi får nye varianter hjem hele tiden, så kig forbi med jævne mellemrum og se, hvad der er kommet af spændende nyt.

Kundernes Bedømmelser


  • Ratings:
    Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

Produktet er endnu ikke blevet bedømt

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL