Kurv 0,00 kr ( 0 )
  • FAST FRAGT PÅ 29 KR
  • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
  • INFO@DIN-ECIGARET.DK
  • 71 99 34 92

KLOAK

KLOAK

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock
HVOR MANGE No rating VIL DU GIVE?

*påkrævet

30,00 kr
30,00 kr

BETYDELIG BEDRE END NAVNET INDIKERER

Den danske humor er en svær størrelse, og nogle gange forstår vi den vist heller ikke selv. For år tilbage var slikvarianter som ”hundeprutter” og ”mågeklatter” meget populære. For på trods af de lidt uappetitlige navne smagte slikket jo fantastisk. Danske Sundbygaard har med Kloak-juicen begået et lignende stunt.

Navnet sælger muligvis ikke så godt, men det opvejes så sandelig af smagen, som hele tiden vinder nye fans. Smagen er ikke helt nem at beskrive, så den skal nok bare prøves. I hvert fald er vi ude i noget, der ligner gule syrlige bolsjer med lidt salmiak og andre smagsnuancer ind over. En ganske genial kombo, som er lidt afhængighedsskabende. Og indrømmet - navnet er da lidt sjovt, og giver ofte anledning til øget interesse fra omgivelserne, når flasken findes frem.

Kloak-væsken kommer i en standard 10 ml flaske, men indholdet af nikotin bestemmer du selv. I forbindelse med bestillingen kan du nemlig vælge mellem 6, 12 eller 18 mg nikotin, og der er også en nikotinfri udgave til rådighed. På trods af navnet er det desuden lykkedes Sundbyggard at liste produktet gennem den skrappe danske fødevarekontrol, der endda har givet den sin uforbeholdne godkendelse. Indholdet af VG/PG er efter markedsstandard balanceret i forholdet 50/50, så e-juicen vil fungere optimalt i langt de fleste typer af e-cigaretter.

Kundernes Bedømmelser


  • Ratings:
    Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

Produktet er endnu ikke blevet bedømt

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL