Kurv 0,00 kr ( 0 )
  • FAST FRAGT PÅ 29 KR
  • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
  • INFO@DIN-ECIGARET.DK
  • 71 99 34 92

Menbacco

Menbacco

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock

*påkrævet

Pris: 59,00 kr

Specialpris: 45,00 kr

Pris: 59,00 kr

Specialpris: 45,00 kr

VIL DU SPARE PENGE?
  • 3 STK 39,00 kr - spar 14%

Tobak og menthol i et perfekt mix

Nyd smagen af rå tobak mikset til perfektion med forfriskende menthol. Endnu en klassiker i Hangsens allerede højt lovpriste Series 8 – hvor kun de bedste smage får lov at være med. Fås i flere nikotinstyrker eller helt uden. Alle varianter har et PG/VG-forhold på 50/50.

Menthol og tobak i en skøn blanding

Erfarne dampere trækker som regel i retning af de klassiske smage, og Menbacco er et rigtig godt bud i den retning. Menthol og tobak hører til blandt de absolutte klassikere blandt e væsker, og Menbacco kombinerer dem på forbilledlig vis. Opskriften er ganske enkel: Rå tobak, blødt op med forfriskende menthol. Hos mange stryger den direkte ind blandt de foretrukne e-juicer til heldagsbrug. Men døm selv!

Hangsen blandede den første e-juice

Der er mange forskellige producenter af e-juice, men det var Hangsens nuværende topchef, Jide Yao, som første gang blandede den e-juice, som vi kender i dag. Teknikken er sidenhen kopieret af mange, men Hangsen holder naturligvis de spændende smagsopskrifter for sig selv. Når du damper Menbacco eller andre spændende smage fra Hangsen, bør det ske med en vis respekt, for du har faktisk fat i den oprindelige kilde.

Er Menbacco en mini-whisky?

Det kunne man sagtens forledes til at tro, for den dekorative tube-emballage ligner til forveksling, når du altså lige ser bort fra størrelsen. I forbindelse med Series 8 har Hangsen valgt, at det eksklusive indhold skal emballeres på behørig vis.

E-juicen smager derfor allerede godt, inden den overhovedet kommer på tanken. Når du fyrer op under din coil, bliver du heldigvis ikke skuffet. Menbacco indfrier til fulde alle forventningerne.

Vælg mellem flere nikotinstyrker til Menbacco

Menbacco fås i 5 forskellige nikotinstyrker: Vælg mellem 0, 3, 6, 11 og 16 mg nikotin. Hangsen bruger en helt ren (99,7 %) nikotin til Series 8, udvundet direkte fra friske naturlige tobaksplanter. E-juicen er tappet på 10 ml flasker efter almindelig standard, og blandet op med et PG/VG-forhold på 50/50. Det giver en passende kombination mellem halskrads og dampkoncentration.

Menbacco leveres af verdens førende producent

Ikke alene var Hangsen først med udviklingen af e-juice – de er også størst. I dag leverer de til trofaste forbrugere i over 80 lande i hele verden, og den position er de ikke kommet sovende til. Det troværdige brand er opbygget over mange år, og opskriften giver sig selv. Altid højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Uanset om du køber Menbacco eller andre Hangsen-juicer, er logoet din garanti for kvalitet.

Menbacco er i godt selskab i Series 8

Det er ikke ualmindeligt, at nye omfattende juice-serier lanceres på samlebånd. Det er sjældent godt for kvaliteten, og derfor er Hangsen gået den stik modsatte vej med Series 8.

Serien rummer kun relativt få varianter, men til gengæld er der kælet for alle detaljerne i hvert eneste produkt. Menbacco er ingen undtagelse, og du bør ikke snyde dig selv for oplevelsen.

Kundernes Bedømmelser


  • Ratings:
    Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

Ikke den alm Mentol
Kim

(Indsendt den 10. nov. 2016)
Som mentol og så dog ikke helt. Er ikke kvalmende sød. Den eneste væske jeg kan ryge om morgen.
Hjalp denne bedømmelse dig? 

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL