Kurv 0,00 kr ( 0 )
  • FAST FRAGT PÅ 29 KR
  • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
  • INFO@DIN-ECIGARET.DK
  • 71 99 34 92

NUCLEAR PLUSION

NUCLEAR PLUSION

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock

*påkrævet

Pris: 49,00 kr

Specialpris: 39,00 kr

Pris: 49,00 kr

Specialpris: 39,00 kr

VIL DU SPARE PENGE?
  • 3 STK 36,00 kr - spar 8%

Genial nytænkning fra Wizmix

Alt ved Nuclear Plusion er genialt, lige fra navnet til kompositionen og smagen. Den hører til blandt de mest populære e-juicer fra Wizmix, og alle bør prøve den, før de dør.

Før du bestiller, skal du dog lige gøre op med dig selv, om du kan li’ smagen af anis og lakrids. Kan du ikke det, bør du droppe projektet, for du skal forvente at blive bombarderet med begge dele, samt en hel del andre spændende smagsnuancer.

Spændende psykedelisk rejse i smagsindtryk

Som navnet næsten antyder, går Nucelar Plusion til angreb på dine smagsløg med veritable eksplosioner af overraskende smagsoplevelser. Først bliver du ramt af hammeren, som består af skarp anis, der lakridsificerer hele dit univers. Den slår hårdt, og nu er du advaret! Når du kommer dig over chokket, bliver det hele til gengæld endnu mere interessant. Du træder ind i et tropisk paradis med spændende undertoner af forskellige modne frugter, og nogle rammes i forløbet også af en decideret citrus-eksplosion.

NB: Det er ikke nødvendigt at bære gasmaske og heldragt under eksperimentet, men det vil da helt sikkert gøre oplevelsen endnu mere syret.

Nuclear Plusion i forskellige nikotinstyrker

De eksplosive dråber leveres i en standard 10 ml flaske, som fås med forskellige nikotinstyrker på hhv. 6, 12, 18 eller 24 mg nikotin, samt i en nikotin-fri udgave. PG/VG-forholdet i Nucelar Fusion ligger på 50/50, så både halskrads, damp og smag ligger i optimal balance.

Ikke nogen Kina-produktion

Langt de fleste e-juicer på markedet i dag, er udviklet og fremstillet i Kina eller andre steder i Østen. Her er produktionen jo billigst. Problemet er bare, at vores europæiske smagsløg er meget anderledes end kinesernes. Det er der intet odiøst i, men det er nu engang et faktum, at smag og behag varierer.

Derfor går Wizmix mod strømmen, og insisterer på, at al udvikling og produktion skal ske her i Europa, eller i England, for at være helt præcis. Iflg. Wizmix skal der en europæer til at kende en europæer – i hvert fald når det kommer til smagen.

Fabrikken er placeret i Peterborough

Al udvikling og produktion hos Wizmix foregår i en specialbygget fabrik i byen Peterborough. Byen er på størrelse med Aarhus og ligger i det østlige England. I fabrikkens såkaldte Clean Room håndteres Nucelar Plusion og alle de andre smage i et 100 % sterilt miljø.

En minutiøs overvågning sikrer optimal kvalitet og sporbarhed. Alle råvarer er også lokalt indkøbte fra leverandører, der naturligvis undergår streng kontrol fra både fødevaremyndigheder og Wizmix selv.

Kundernes Bedømmelser


  • Ratings:
    Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

Fantastisk smag
SZH 71

(Indsendt den 1. jul. 2016)
fantastisk samg, indtil vider min ynglings.
det eneste minus er at den ikke falder i alles smag, da dens smag er: anis og lakrids.
kan klart anbefales
Hjalp denne bedømmelse dig? 
(1 af 1 personer fandt denne bedømmelse brugbar)

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL