Kurv 0,00 kr ( 0 )
  • FAST FRAGT PÅ 29 KR
  • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
  • INFO@DIN-ECIGARET.DK
  • 71 99 34 92

POPULAR VAPE

POPULAR VAPE

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock
HVOR MANGE No rating VIL DU GIVE?

*påkrævet

Pris: 49,00 kr

Specialpris: 39,00 kr

Pris: 49,00 kr

Specialpris: 39,00 kr

VIL DU SPARE PENGE?
  • 3 STK 36,00 kr - spar 8%

God tobaks-juice til dampning over længere tid

Med Popular Vape har Wizmix fået skabt en tobaks-juice, som et gået rent ind hos rigtig mange dampere. I praksis har det nemlig vist sig, at den meget direkte tobakssmag som f.eks. kan fås med Wizmix’s egen Wizard’s Leaf, kan være for overvældende for mange. Derfor har de udviklet Popular Vape.

Popular Vape er lidt mildere i smagen, specielt ved de lavere nikotinniveauer, og den egner sig derfor godt til dig, der gerne damper den samme juice gennem længere tid. Den er samtidig også en god starterjuice for den, der vil eksperimentere med tobakssmage.

Mild som dagen er lang

Når du damper Popular Vape, mærker du straks, at denne e juice ikke er ude på slagsmål. Den er blød og mild, og starter ud med en honningagtig sødme, der flyder over i en mild Havana-smag. Efter en forsigtig opstart får du en smule krads, bare lige for at markere, at der er tale om god damp.

Undervejs får du serveret noter af både vanilje og chokolade, og eftersmagen rundes af med en let bitterhed, så det hele ikke bliver alt for sukkersødt. En dejlig ukompliceret smags-oplevelse, som er endt i favoritsortimentet hos mange.

Smagen er tilpasset dine europæiske smagsløg

De fleste juicer på markedet udvikles og fremstilles i Kina. Problemet er bare, at smag og kultur er meget anderledes fra vores europæiske tradition. Den problemstilling har Wizmix sat sig for at løse, og de udvikler og producerer derfor al deres e-juice lokalt, nærmere bestemt i England.

Her er arbejdskraften ganske vist væsentlig dyrere end i Kina, men produktet er til gengæld så godt, at salget er eksploderet. Det har betydet, at produktionen nu er så stor, at priserne sagtens kan konkurrere med de importerede juicer.

Specialdesignede produktionsfaciliteter i Peterborough

Wizmix har placeret produktionsfaciliteterne i byen Peterborough, der er på størrelse med Aarhus. Byen befinder sig i den østlige del af det centrale England, og her foregår al udvikling og produktion. Hjertet i fabrikken er det såkaldte ”Clean room”, hvor juicen håndteres i et sterilt miljø.

Produktionen overvåges konstant, og hver eneste lille 10 ml flaske kan spores. Råvarerne udvælges og indkøbes fra engelske leverandører, der hver især er godkendte i henhold til skrappe krav fra fødevaremyndighederne.

Popular Vape fås med flere nikotinstyrker

Din e juice kommer i en standard flaske med 10 ml, og kan som altid fås med forskellige nikotinstyrker på hhv. 6, 12, 18 eller 24 mg nikotin, samt i en variant uden nikotin. PG/VG-forholdet i Popular Vape ligger på 50/50, hvorved der opnås en passende balance mellem halskrads, dampkonsistens og smag.

Kundernes Bedømmelser


  • Ratings:
    Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

Produktet er endnu ikke blevet bedømt

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL