Kurv 0,00 kr ( 0 )
  • FAST FRAGT PÅ 29 KR
  • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
  • INFO@DIN-ECIGARET.DK
  • 71 99 34 92

Queen TB

Queen TB

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock
HVOR MANGE No rating VIL DU GIVE?

*påkrævet

Pris: 59,00 kr

Specialpris: 45,00 kr

Pris: 59,00 kr

Specialpris: 45,00 kr

VIL DU SPARE PENGE?
  • 3 STK 39,00 kr - spar 14%

Luksus e juice med tobakssmag

Denne smagsvariant I Hangsen Series 8 er skabt til dronninger og alle andre, der foretrækker en blød og feminin smag til deres dampoplevelse. Fås i 5 forskellige nikotinstyrker, alle i blandingsforholdet 50/50.

En smag, der er en dronning værdig

Vores egen dronning Magrethe er kendt for sin hang til tobak, og det er stærk græsk tobak hun foretrækker. Queen TB e juice fra Hangsen er ikke helt så stærk, men det er stadig tobakssmagen, der er drivkraften i denne variant fra Series 8.

Hangsen går dog lidt mere forsigtigt til værks med Queen TB, og har især lagt vægt på den lidt bløde og feminine karakter. Hvis du foretrækker en mere kraftig tobakssmag, kan du i stedet overveje King TB. Uanset om du vælger Queen TB eller King TB, er der lækker autentisk tobakssmag i dampen.

Hangsen opfandt e-juice, som vi kender den i dag

De færreste er klar over, at den moderne e-juice er opfundet af Jide Yao, som sidenhen er blevet topchef for Hangsen. Det er værd at have in mente, når du smager på Queen TB og de andre sublime smage fra deres allerede legendariske Series 8. Du er ikke et øjeblik i tvivl om, at e-juicen i din tank er baseret på årelang erfaring og finesse, og forklaringen er den enkle, at din juice er fra mesterens egen hånd.

Royal indpakning underbygger den gennemførte e-juice

Queen TB og de andre varianter fra Series 8 kommer i en indpakning, som er lidt ud over det normale. Det ligner nærmest en mini-whisky i rør, og sammenholdt med det lækre afdæmpede design, er forventningerne skruet helt op.

Det er et velkendt fænomen, at god mad og vin smager endnu bedre, hvis den serveres med stil, og akkurat samme psykologiske effekt gør sig gældende for Queen TB. Det er naturligvis en forudsætning, at dampen lever op til forventningerne, og det gør den så absolut!

Nikotinen er 99,7 % ren og udvundet fra naturlige blade

Queen TB kommer i en standard 10 ml flaske med et PG/VG-indhold på 50/50. Den fås uden nikotin, men mange foretrækker dampen med tilsat nikotin, og her kan du vælge mellem et indhold på 3, 6, 11 eller 16 mg. Nikotinen er 99,7% ren, og udvundet af naturlige tobaksblade.

E-juicen er godkendt af millioner af trofaste brugere

Når du vælger en e-juice fra Hangsen, vælger du samtidig et verdensomspændende brand, der har et velrenommeret navn at beskytte. Hangsen er verdens største producent af e-juice, med distribution og salg i mere end 80 lande over hele verden. Både Queen TB og de mange andre spændende smage er godkendt af millioner af loyale brugere verden over, og det borger for ypperlig kvalitet.

Queen TB er med i den eksklusive serie

Series 8 er en eksklusiv serie af rygevæsker, som på mange måder hæver sig over mængden. Ofte lancerer producenterne nye serier med et kæmpe udvalg af varianter, men det er vigtigt at huske, at udvikling kræver tid om omhyggelighed. Det er netop Hangsens pointe med Series 8, der kun består af ganske få udvalgte smage, herunder Queen TB. Til gengæld er der kræset og kælet for de enkelte varianter.

Kundernes Bedømmelser


  • Ratings:
    Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

Produktet er endnu ikke blevet bedømt

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL