Kurv 0,00 kr ( 0 )
  • FAST FRAGT PÅ 29 KR
  • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
  • INFO@DIN-ECIGARET.DK
  • 71 99 34 92

RICH BEAN ROCKET

RICH BEAN ROCKET

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock

*påkrævet

Pris: 49,00 kr

Specialpris: 39,00 kr

Pris: 49,00 kr

Specialpris: 39,00 kr

VIL DU SPARE PENGE?
  • 3 STK 36,00 kr - spar 8%

Hårdtslående espresso fra Wizmix

Med Rich Bean Rocket skal du være parat til at få et solidt skud sort kaffe, der hverken er spædet op med mælk eller sukker.

Du skal ikke lade dig narre af det indledende sug, der giver en afslappet kaffesmag med en undertone af mørk chokolade og en anelse sødme. Det er nemlig kun et forvarsel for det, som kommer, og du bør nok skynde dig at bede et par formildende (kaffe)bønner.

Raketten er klar til take-off

Det er ikke uden grund, at denne smag hedder ”rocket” til efternavn, for efter den milde indledning starter raketmotoren for alvor. Kaffesmagen bliver hurtigt mere og mere intens og rig på dybde og substans. Når du puster dampen ud, kommer efterbrænderen med en hårdtslående rus af rå mørkristet kaffe uden formildende omstændigheder, som efterfølgende går over i en yderst behagelig eftersmag.

Hele oplevelsen får du lov at gennemleve uden at støde på den mindste bitterhed. Det er en kompleks affære at fange og raffinere essensen af mørkristet kaffe, men Wizmix har klaret opgaven med bravur, og Rich Bean Rocket er en sand lækkerbisken for enhver inkarneret kaffeelsker.

Udviklet og forarbejdet i Peterborough

Englænderne er måske nok mest kendt som the-drikkere, men Rich Bean Rocket fortæller en helt anden historie. Wizmix er stiftet af en gruppe inkarnerede dampere, som har hovedkvarter i den engelske by Peterborough, der har nogenlunde samme størrelse som Aarhus.

Her har de opført en topmoderne specialfabrik til både udvikling og produktion. Magien opstår i fabrikkens hjerte, hvor et 100 % sterilt arbejdsområde danner rammen om den højteknologiske produktion. De kalder det The Clean Room, og her bliver der nusset om de lokalt indkøbte råvarer. Både fabrik og leverandører lever naturligvis op til alle standarder og krav fra de strikse engelske fødevaremyndigheder.

Koffeinen er erstattet af nikotin

Vi har alle vores laster, men dit koffeinbehov må du dække andre steder. De fleste dampere sætter dog også pris på et godt skud nikotin, og det kan du til gengæld få her i varierede mængder. Rich Bean Rocket e juice fås med flere forskellige nikotinstyrker på hhv. 6, 12, 18 eller 24 mg nikotin.

Er du på vandvognen, fås også en ”decaff”-version helt uden nikotin. Rich Bean Rocket er i øvrigt brygget med et PG/VG-forhold på 50/50, som giver en udmærket balance mellem halskrads, smag og dampfylde.

Baseret på europæiske smagspræferencer

Wizmix’s synes det er tosset, at det meste e-juice udvikles og produceres i Østen. Argumentet er, at asiaterne har en anden kultur og andre smagsløg, og at de derfor ikke er klædt på til at udvikle smage til europæiske smagsløg.

Derfor står Wizmix selv for hele processen fra start til slut, og resultaterne taler deres eget tydelige sprog. Som dansker er du næsten helt sikker på at blive tilfreds med damperoplevelsen, uanset om du vælger Rich Bean Rocket eller en af de mange andre spændende smagsvarianter fra Wizmix.

Kundernes Bedømmelser


  • Ratings:
    Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

En virkelig god smag.
allan

(Indsendt den 7. mar. 2016)
>En meget fin smag af kaffe, men er noget dyr, ville håbe at det kunne sælges i større flasker ( 30/50 ) ml, det kunne nok sænke den høje pris en del.
Jeg har smagt mindst 10 mærker med kaffesmag men denne er langt den bedste.
Hjalp denne bedømmelse dig? 
(1 af 1 personer fandt denne bedømmelse brugbar)

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL