Kurv 0,00 kr ( 0 )
  • FAST FRAGT PÅ 29 KR
  • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
  • INFO@DIN-ECIGARET.DK
  • 71 99 34 92

RY4

Ry4 True Vapor e-juice

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock

*påkrævet

Pris: 39,00 kr

Specialpris: 25,00 kr

Pris: 39,00 kr

Specialpris: 25,00 kr

Gå ikke glip af disse smage

REFILL FLASKE 10, 30 & 50 ML

NEJ TAK
JA TAK

+ REFILL FLASKE 10, 30 & 50 ML

Upsell Quantity Minus Upsell Quantity Plus

Pris: 15,00 kr

Specialpris: 12,00 kr

VIL DU SPARE PENGE?
  • 3 STK 23,00 kr - spar 8%
  • 5 STK 21,80 kr - spar 13%


Den velkendte og utroligt populære RY4 er nu også kommet fra True Vapor. RY4 er tobakssmagen du bare ikke kan få nok af. Den lækre tobak er bakket op med en mild undertone af lækker blød karamel og vanilje. Det giver en vanedannende smag der er perfekt til hverdagsbrug. Når første opfyldning er tom vil du have mere. Kort sat: Endnu en fuldtræffer fra True Vapor. RY4 har et lidt højere indhold af VG end de andre almindelige True Vapor e juice. Det sikrer dig en god tyk damp og mere fyldig smag der egner sig godt til RY4. PG/VG: 65pg/35vg

Det uhyggeligt svært at ramme den rigtige tobakssmag med de kunstige smagsstoffer, som de fleste e-juice’er er baseret på. True Vapor baserer dog, som navnet også antyder, deres e juice på ægte råvarer. Det smager igennem, ikke mindst når det handler om tobakssmagen.

RY4 er først og fremmest baseret på udtræk af rigtige tobaksblade, som True Vapor har raffineret yderligere ved at tilsætte toner af karamel og vanilje – ligeledes naturligvis baseret på udtræk fra naturlige råvarer.

Resultatet er en god hverdags-juice, som kan bruges i timevis uden at virke trættende. Alting er i balance, og halskrasset er lige tilpas. Uanset om du bruger den med eller uden nikotin, er den temmelig vanedannende, så nu er du advaret.

Tæt og kompakt damp

Ud over den lækre smagskomposition, har True Vapor også fintunet lidt på PG/VG-indholdet, der i RY4 er lidt anderledes end de øvrige juicer. Der er nemlig skruet en anelse op for VG (vegetabilsk glycerin), og det betyder i praksis bl.a. en endnu mere tæt og kompakt damp. Vær derfor forberedt på, at sigtbarheden i lokalet forringes en smule, når du blæser de tunge dampskyer ud.

Lever op til mere end de strengeste hygiejnekrav

Den gode smag kan for en stor dels vedkommende tilskrives de naturlige ingredienser, men det spiller helt sikkert også ind, at True Vapor gør ekstra meget ud af hygiejne og steril håndtering hele vejen gennem processen.

Som europæisk virksomhed er de naturligvis underlagt nogle af verdens strengeste krav i den retning, men de sætter selv barren endnu højere. Det spiller givetvis også ind, at de selv er europæere, og derfor har en bedre fornemmelse af, hvordan man bedst forkæler europæiske smagsløg.

Fås i seks nikotinstyrker

RY4 leveres i standard 10 ml flaske, og fås i nikotinstyrkerne 3, 6, 12, 18 og 24ml samt i en variant uden nikotin.

Kundernes Bedømmelser


  • Ratings:
    Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

Cremet og god
Nicolai Paw

(Indsendt den 31. mar. 2016)
Normalt er jeg ikke til tobaks smag i min e-cigaret, men jeg må indrømme at denne her overraskede mig på en utrolig positiv måde. Man får tobakssmagen sammen med en cremet og blød karamel toppet med lidt vanilje. Den kan klart anbefales hvis man bare lige skal have en tobak uden for mange sjove smage i. :)
Hjalp denne bedømmelse dig? 

Vanilje mangler
Lasse

(Indsendt den 30. dec. 2015)
Blød smag og god damp. Mangler lidt smagen af vanilje, hvilket trækker lidt ned.
Hjalp denne bedømmelse dig? 

Herlig!
Casper

(Indsendt den 5. nov. 2015)
Dejlig blød og smagende, en rigtig hygge damper!
Hjalp denne bedømmelse dig? 

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL