Kurv 0,00 kr ( 0 )
  • FAST FRAGT PÅ 29 KR
  • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
  • INFO@DIN-ECIGARET.DK
  • 71 99 34 92

SMOKTECH

 LÆS OGSÅ OM DISSE PRODUCENTER

kangertech Aspire joyetech
efest vision  

smok

 SMOKTECH – FASHION, VITALITY, RESPONSIBILITY

SmokTech er blandt frontløberne inden for udviklingen af ny damper-teknologi. Dual-coils, teleskopfunktioen i mekanisk mods, Bluetooth-overvågning og andre trendy innovationer, stammer fra dem. Det rå udtryk i deres produkter og den gedigne kvalitet er et sikkert kendetegn på, at du har fået et SmokTech-produkt i hænderne. 

SmokTech, som også populært bare kaldes Smok, er det primære brand fra virksomheden ShenZhen IVPS Technology Co Limited, og også det brandnavn, der normalt bruges om dem. SmokTech holder til i damper-mekkaet Shenzhen City, hvor hovedparten af verdens produktion og udvikling af e-cigaretter har samlet sig. 

 

Nogen vil måske sige, at SmokTech på den måde kan have fingeren på pulsen, men det vil nok være mere korrekt at sige, at konkurrenterne kan have fingeren på SmokTechs puls. Virksomheden er nemlig helt i front, når det gælder udvikling af ny damper-teknologi. Teknologier som f.eks. Dual-coil og mekaniske mods med teleskopfunktion stammer fra SmokTech, der fortsat sender nye patenterede produkter på gaden i en lind strøm. Senest har de lanceret muligheden for coil-styring via Bluetooth/mobil.

Smok har dog ikke kun fokus på teknologien, men lægger også vægt på gedigen kvalitet. Det opleves tydeligt, når man stå med produktet i hånden. Mange Smok-fans har også forelsket sig i det rå udtryk, som kendetegner de fleste af produkterne.

  


 

Bluetooth og styring via mobilen

SmokTechs overlegne teknologi kommer bl.a. til udtryk ved, at mange af produkterne kan styres og overvåges via bluetooth. Det foregår ved, at man henter en app ned på mobilen, som så via bluetooth-forbindelse til e-cigaretten giver mulighed for at foretage indstillinger og overvåge status. Det er på sin vis temmelig blæret, men faktisk også rigtig praktisk. Du slipper for at skulle aflæse de ofte mikroskopiske displays på e-cigaretterne, eller tolke de forskellige typer af blink og andre indikatorer. I stedet har du en dejlig stor og brugervenlig betjeningsflade, og mobilen er jo altid ved hånden alligevel.

 

Mekaniske mods fra SMOK

fury-s 18650fury-s 18350De fleste dampere anvender elektroniske mods, som er kendetegnede ved styring og regulering af batteristrømmen. Det giver mulighed for at lave forskellige automatiske sikkerhedsfunktioner, og en mere bekvem brugerbetjening. Blandt erfarne dampere findes der dog nogen, som foretrækker den helt enkle løsning, hvor batteri og coil arbejder direkte sammen uden involveret elektronik – også kaldet en mekanisk mod. 

Det er en lidt mere potent løsning, da 100% af effekten afsættes direkte i coilen, men samtidig også en løsning, der ikke er helt ufarlig, hvis du ikke er erfaren. De manglende sikkerhedsfunktioner indebærer nemlig en potentiel risiko for overophedning af batteriet, hvis der ikke er styr på korrekt indbyrdes dimensionering af coil og batteri.

Smok tilbyder flere forskellige mekaniske mods, bl.a. Fury, som vi undtagelsesvis har valgt at tage med i sortimentet. Af sikkerhedshensyn er det ellers primært regulerede eller elektroniske mods vi sælger. Fury er altså primært til dig, der har stor erfaring og indgående kendskab til mekaniske mods. To gode eksempler på Fury mods er Fury-s 18350 og Fury-s 18650 Fury kan med fordel sættes sammen Xpure dripper fra Smok. Det er en tank, som er nærmest skabt til Fury, og resultatet vil være et fantastisk setup, hvor både ydelse og design går op i en højere enhed.

 

Xpro – et populært boksmod

xpro bt 50wxpro m80 plus

Xpro er en serie af lækre boksmods, som leverer helt op til 80 W output afhængigt af modellen. Topmodellen Xpro M80 Plus kan således klare coils helt ned til 0,1 ohm. Flere af modellerne har desuden temperaturkontrol af selve coilen, så du kan indstille en specifik brændertemperatur. Dette har flere fordele: Bl.a. er det på den måde muligt at skabe lige præcis den damp og smag du foretrækker – og samtidig sikre, at mod’et yder konstant ved den foretrukne indstilling – helt uafhængigt at batteriniveau mv. En anden fordel er desuden, at coilen typisk holder meget længere, når der med temperaturreguleringen ikke er risiko for, at den bliver for varm. 

Fælles for serien er den utrolig lækre finish i highend-aluminium, som på én gang er både diskret og stilfuld, men samtidig virkelig rå og blæret. Betjening og brug sker via lækkert interface med tydelige knapper og display, men en af modellerne, Xpro BT 50W er ydermere forsynet med SmokTechs smarte bluetooth system til betjening via mobilen.

 

 

Andre spændende produkter fra SMOK

Af andre populære produkter kan f.eks. nævnes Zmax Mini, som af nogen også kaldes ”colormax” pga. de lækre farvevarianter. Xmax er en lille fiks sag, men er alligevel spækket med funktioner. Den har både variabel Volt og Watt, men derudover også en række spændende funktioner som f.eks. måling af coilens resistans og visning af resttid på batteribeholdningen.

Den lidt større Bec Pro har også tiltrukket sig en del opmærksomhed. Den er med sin 50 W kapacitet noget større end Zmax, men ligeledes spækket med funktioner som f.eks. mulighed for at aflæse resistansen på den tilsluttede coil. Bec Pro er også udstyret med det smarte bluetooth-system, så betjening og overvågning kan ske via mobilen, hvis du ønsker det. En smart detalje er også udskiftelige topcaps, så der kan monteres tanke med både Ego og 510-gevind.

zmax minibec pro 50w bt 

 

SMOK producerer også væskebeholdere 

Selv om teknikken er meget i fokus hos Smok, rummer produktsortimentet også en række rigtig lækre tanke, bl.a. den meget populære Gimlet Cloud, som virkelig kan producere damp i store mængder. Der er tale om en fuldblods Sub-ohm tank, som kommer med en 0,2 ohm coil, og dimensioneret til en dampeffekt på op til 80 W. Tanken understøtter endvidere temperaturcontrol af coilen, hvis den monteres på en mod med denne feature.

gimlet gct ni-200 

 

 

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL