Kurv 0,00 kr ( 0 )
 • FAST FRAGT PÅ 29 KR
 • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
 • INFO@DIN-ECIGARET.DK
 • 71 99 34 92

SMOK X CUBE 2 - TC

SMOK X Cube II

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock
HVOR MANGE No rating VIL DU GIVE?

*påkrævet

Pris: 729,00 kr

Specialpris: 679,00 kr

Pris: 729,00 kr

Specialpris: 679,00 kr

Køb passende tank eller tilbehør

Smok X Cube 2 er funktionalitet og design i forening

Med X CUBE 2 bryder SmokTech stort set alle grænserne, som vi kender dem. Der er mere power, flere funktioner – kort sagt mere af det hele, uanset om det er design, ydelse elle teknik, du går mest op i.

Bare se her: Stilfuldt design i børstet stål med diskrete knapper, topvendt LED display, opdaterbar firmware og voldsomme 160 W under motorhjelmen. Det bliver ikke meget bedre end det!

Smok X Cube 2 indeholder:

 • X CUBE 2 Mod (18650 batterier ikke inkluderet)
 • USB-Kabel til firmwareopdatering
 • Smok handybag til beskyttelse
 • Brugermanual
 • Gaveæske med ægtheds-certifikat/label

Husk at købe to stk 18650 batteri med til din X Cube 2. 

Vigtig information: USB-kablet der medfølger er kun til firmwareopdatering. For at oplade 18650 batterierne til din x-cube er det nødvendigt med en oplader.
Vi anbefaler:
Nitecore DI2. Digital oplader til 2 batterier.

Smok bryder janteloven eftertrykkeligt

Det er tydeligt, at Smok ikke er en dansk virksomhed, for de har i den grad forbrudt sig mod janteloven i lanceringen af den nye X CUBE 2. De hævder ordret, at det er ”det sejeste superstar-mod” på markedet, og det må siges at være en selvsikker udmelding.

Desværre (for konkurrenterne) har de faktisk ret! X CUBE 2 er uden sammenligning noget af det mest gennemførte vi længe har set, og vi har kun plads til et lille udsnit af de lækre features her.

Blændende design og nytænkning

X CUBE 2 kommer i et stilrent design i børstet stål med stramme linjer. Et par små diskrete knapper i toppen af mod’et er det eneste der tilnærmelsesvis bryder linjerne, og man spekulerer straks på, hvor fire-knappen er blevet af. Og her ramler vi ind i den første designmæssige genialitet: Hele siden af mod’et er nemlig en stor knap fra øverst til nederst. Det giver en fantastisk behagelig betjening, og det ser blændende godt ud.

En anden bemærkelsesværdig detalje er indikatorlampen, der ligeledes strækker sig som en elegant LED-streg i hele mod’ets højde. Du programmerer selv farven efter humør og indskydelser – der er 16 millioner farvekombinationer at vælge imellem.

Fremtidssikring med mulighed for firmware-opgradering

I bunden af mod’et finder du ventilationen, men der er også en lille USB-port. Nu fristes du sikkert til at tro, at der kunne være tale om en port til opladning, men det er langt mere avanceret. X CUBE 2 kan nemlig via denne port forbindes til computeren, hvorefter det er muligt at opgradere softwaren. Smok arbejder nemlig løbende på forbedringer og opgraderinger, så det i fremtiden vil være muligt at hente disse direkte ned i din e-cigaret.

Rå kontrolleret power med X CUBE 2

Smok har lagt hele 160 W under motorhjælmen på dette udyr, så alle muligheder ligger åbne. Derved kan du vælge ekstremt lave ohm-værdier til dine coils uden at bringe mod’et i knæ, men du kan også dampe stille og roligt med moderate værdier.

Det svarer lidt til en stor BMW med en 5-liters motor. Du kan få de vildeste oplevelser, når du har lyst, men almindelig bykørsel er også en fornøjelse, når teknik og power er under fuld kontrol.

Stort OLED-display med ny placering

Også på display-fronten er der forbedringer på X CUBE 2. Displayet er nu endnu større, end vi er vant til, men som noget nyt er det desuden placeret i toppen af mod’et. Og hvorfor er der ingen, der har tænkt på det før?

Det er langt mere praktisk, for mod’et vender jo lodret, når du damper. Tag et hvæs på dampmaskinen, og aflæs samtidig dine data uden at skulle vende mod’et på siden eller dreje hovedet af led.

Absolut alt i funktioner inklusive blueetoth

X CUBE 2 fra Smok har stort set alt hvad du kan drømme om af funktioner og reguleringsmuligheder. Variabelt output, temperaturstyring og alt i sikkerhedsfunktioner.

Som alle andre topprodukter fra SMOK er der selvfølgelig også indbygget bluetooth. Det betyder, at mod’et kan styres over mobiltelefonen via en app fra Smok. App’en hedder ”Smart BEC”, og fås til både iPhone og Android. Her kan du justere LED-farver, batteriniveauer for advarsel og i øvrigt aflæse og programmere alle mod’ets funktioner – og mere til.

Husk batterier og tank

Hverken batterier eller tank følger med i pakken, så det skal du huske at købe med. Hav i baghovedet, at en 160 W dampmaskine potentielt kan bruge meget e-juice og meget strøm. X CUBE 2 fortjener en god gedigen tank med masser af kapacitet, som også gerne skal være kompatibel med coils til temperaturstyring, hvis du vil have det optimale ud af mod’et.

Vi har udvalgt et par tanke som vi anbefaler

Vision MK Tank. Her får du en kraftsvend der tåler helt op til 100 Watt. Justerbart air-flow i både drip tip og i selve tanken.

Aspire Triton. Med de almindelige coils på 0,3 ohm kan du køre op på 70-80 Watt, men med et RTA system til triton tanken kan du selv vikle coils og få fuld power ud af tanken.

Sørg også for at vælge batterier med god kapacitet, både mht. mAh og drainkapacitet. De fleste vælger at have ekstra batterier, så friske batterier altid er klar. De kan udskiftes med et snuptag, da batteridækslet på X CUBE 2 sidder fast med indbyggede magneter.

VIGTIGT! X-Cube er et meget kraftigt mod, og du skal derfor vælge nogle batterier med en høj afladningskapacitet / drain capacity.

Anbefalede batterier:

LG HE2 Batteri. 35A drain capacity 2500mAh. Klart det bedste batteri at vælge til X-Cube 2.

Sony VTC4. 30A drain capacity, 2100 mAh pr batteri. 

Tekniske specifikationer

 • Mål: 100 x 60 x 24,5 mm
 • Vægt: 238,6 g
 • Effekt-område: 6-160 W
 • Volt-område: 0,35-8 V
 • Resistans-område: 0,06-3 ohm (temperaturstyring), 0,1-3 ohm (Variabel V/W)
 • Temperatur-område: 100-315 grader
 • Gevind: standard 510 (inkl. fjederpol)
 • Batterier: 2 x 18650 (købes separat)
 • Batterdæksel: Magnetisk
 • Materialer: Rustfrit stål og zink-legering
 • Fjernbetjening: Via bluetooth og mobil-app

 

RIPTRIPPERS UNBOXING

Kundernes Bedømmelser


 • Ratings:
  Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

Produktet er endnu ikke blevet bedømt

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL