Kurv 0,00 kr ( 0 )
  • FAST FRAGT PÅ 29 KR
  • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
  • INFO@DIN-ECIGARET.DK
  • 71 99 34 92

Snow Cream

Snow Cream

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock
HVOR MANGE No rating VIL DU GIVE?

*påkrævet

Pris: 59,00 kr

Specialpris: 45,00 kr

Pris: 59,00 kr

Specialpris: 45,00 kr

VIL DU SPARE PENGE?
  • 3 STK 39,00 kr - spar 14%

Dessert drømme e juice 

Drømmer du dig tilbage til fløderand, isdessert og flødeskumskager fra din mormors køkken, så hæld en gang Snow Cream på e-cigaretten og udlev drømmen – uden at tage så meget som et gram på. Snow Cream er en af de få, udvalgte smagsvarianer i Hangsens allerede sagnomspundne Series 8 – den hvor kun de bedste smage er med. Fås uden nikotin og i flere nikotinstyrker – alle med et PG/VG-forhold på 50/50.

Farmors lækre dessert uden kalorier

Fordelene ved damp er mange, men en af de vigtigste er uden tvivl de fraværende kalorier. Snow Cream ville utvivlsomt have været et forbudt kalorieorgie som dessert, men det er bare damp - så du må godt! Det er hverken flødeskumslagkage eller isdessert, men den rammer et sted midt imellem, hvor alle de søde smagssanser pirres på én gang. En ideel damp som opfølger på en god middag eller som et lækkert indslag i en hektisk hverdag.

Snow Cream kommer fra e-juicens opfinder

Det var Jide Yao, som for år tilbage sammensatte e-juicen, som vi møder den i dag. Han er nu topchef hos Hangsen, som står bag Snow Cream og de øvrige e-juicer fra Series 8. Du har med andre ord fat i selve den oprindelige kilde!

Alle producenter bruger i dag den samme opskrift i forskellige variationer til fremstilling af e-juicens grundsubstans, men ingredienser og blandingsforhold til de spændende smage fra Hangsen er stadig hemmelig. Smagen er uforlignelig, og den fås kun hos Hangsen!

Helt speciel emballage til Series 8

Snow Cream og de øvrige varianter fra Series 8 er i en liga for sig, og det afspejles også i emballagen. Flaskerne leveres i et lille rør, og minder ganske meget om en bedre whisky i miniformat. Det pirrer sanserne allerede før juicen fyldes på tanken.

Som regel er forventningens glæde den største, men Snow Cream er en af de få undtagelser. Den smager faktisk endnu bedre, end den ser ud, og det siger ikke så lidt.

Sød dessert med et twist af nikotin

Snow Cream fås selvfølgelig i en version helt uden nikotin, men mange foretrækker et lille twist af nikotin. Derfor fås den i flere styrker: Vælg mellem 3, 6, 11 og 16 mg nikotin. Til Series 8 bruger Hangsen 99,7 % ren nikotin, udvundet direkte fra naturlige tobaksplanter. Juicen er i alle styrker blandet med et PG/VG-forhold på 50/50, og tappet på standardstørrelse 10 ml flasker.

Snow Cream fra verdens største leverandør af e-juice

Det er ikke hvem som helst, der lægger navn til Snow Cream og de andre eksklusive e-juicer fra Series 8. Hangsen er i dag verdens største producent af e-juicer, og de er ikke bange for at trykke navnet på emballagen.

For gennem en årrække har de arbejdet hårdt på at opbygge et troværdigt brand, og det holder 100 %. Produkterne sælges i over 80 lande verden over, og millioner af erfarne dampere går specifikt efter juice fra Hangsen. Prøv selv Snow Cream eller de andre varianter fra Series 8 – det er kræs for kendere.

Eksklusive e-juicer i Series 8

Ofte ser man, at nye serier lanceres med et væld af valgmuligheder og varianter. Tiden til research, eksperimenter og raffinering er dog sjældent ubegrænset. Mange produkter giver mindre tid til det enkelte produkt, og derfor har Hangsen begrænset Series 8 til relativt få udvalgte smage, herunder Snow Cream. Hver enkelt smag har fået udelt opmærksomhed, og det smager man straks.

Kundernes Bedømmelser


  • Ratings:
    Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

Produktet er endnu ikke blevet bedømt

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL