Kurv 0,00 kr ( 0 )
  • FAST FRAGT PÅ 29 KR
  • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
  • INFO@DIN-ECIGARET.DK
  • 71 99 34 92

THE BERRY BEST

THE BERRY BEST

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock
HVOR MANGE No rating VIL DU GIVE?

*påkrævet

Pris: 49,00 kr

Specialpris: 39,00 kr

Pris: 49,00 kr

Specialpris: 39,00 kr

VIL DU SPARE PENGE?
  • 3 STK 36,00 kr - spar 8%

Blandede bær i skøn forening

Wizmix leverer med The Berry Best en skøn ”kompot” af bær fra skov og krat, destilleret til e-juice og fyldt på flaske til den kræsne damper.

Vi kan allerede nu afsløre, at saftbugnende jordbær og vilde blåbær spiller en hovedrolle, men prøv selv at identificere de øvrige bær på menuen. Du kommer med garanti hele skovbunden rundt!

Tilfredsstil den søde tand uden fedende kalorier

The Berry Best er et perfekt eksempel på en sød velsmagende e-juice, der egner sig fortrinligt til at tage frem, når fristelsen til sukker og slik trænger sig på. Prøv den også som kalorielet dessert efter et lækkert måltid, hvor du alligevel er mæt og godt tilpas. Du kan forvente et festfyrværkeri af naturlig bærsmag med denne kvalitetsjuice fra engelske Wizmix.

Udviklet og produceret i Peterborugh

Bag Wizmix står et hold at ekstremt dedikerede dampere fra England, der ikke alene har udviklet The Berry Best, men også en lang række andre spændende smage til kræsne europæere.

Udviklingen foregår på en moderne specialfabrik, der er placeret i den østlige del af central-England, nærmere bestemt byen Peterborough, der stort set er på størrelse med Aarhus. Fabrikken har et særligt Clean Room, hvor et 100 % klinisk miljø skåner de følsomme råvarer og smage under forarbejdningen.

Wizmix står for europæisk kvalitet

De fleste e-juicer på markedet udvikles og produceres i Kina, hvor arbejdskraften er let tilgængelig og billig. Desværre er kvaliteten ret svingende, og det er et faktum, at kinesisk madkultur og smagspræferencer er meget forskellig fra europæiske standarder.

Wizmix vil levere kvalitets-juice, der først og fremmest sigter mod europæiske smagsløg. Der er ingen tvivl om, at de gør et eller andet rigtigt, for forbrugerne i Europa er vilde med de lækre e-juicer, der i dag produceret i så store mængder, at de ligger prismæssigt på højde med de østasiatiske ditto.

Vælg selv dit foretrukne indhold af nikotin

Indholdet af bær er lagt fast, men til gengæld har du frit valg mht. til nikotinindholdet. Vælg mellem 0, 6, 12, 18 og 24 mg nikotin. The Berry Best leveres i en standard 10 ml flaske, som er blandet med et PG/VG-forhold på 50/50. Det giver erfaringsmæssigt den bedste balance mellem smag, dampvolumen og halskrads.

Kundernes Bedømmelser


  • Ratings:
    Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

Produktet er endnu ikke blevet bedømt

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL