Kurv 0,00 kr ( 0 )
  • FAST FRAGT PÅ 29 KR
  • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
  • INFO@DIN-ECIGARET.DK
  • 71 99 34 92

VISION

LÆS OGSÅ OM DISSE PRODUCENTER

Kangertech  

Vision

VISION

Vision hører til blandt de lidt mindre producenter i markedet for e-cigaretter, men lille og vågen er som bekendt bedre end stor og doven. Vision arbejder hårdt på udvikling, og satser især på batteri-delen, som de er rigtig skrappe på. 

 

Virksomheden er lokaliseret i e-cigaretternes Silicon Valley, nemlig Shenzhen i Kina, som uden sammenligning er STEDET, hvor det sker, når det handler om e-cigaretter. Pga. af virksomhedens størrelse er det ret naturligt, at der går lidt længere tid mellem nyhederne, men de dedikerede og dygtige medarbejdere skaber med mellemrum nogle virkelig unikke produkter, som er værd at lægge mærke til.

 


 

Vision batterier og tanke 

Vision tilrak sig første gang opmærksomhed med Vivi Nova som afløser for CE4, men er senere hen især blevet kendt for batterierne, som generelt er udført i flotte farver og lækkert design, og typisk oplades med standard eGo USB-oplader. Det lækre design til trods, er der tale om relativt prisbillige batterier, hvor du virkelig får meget for pengene. 

Et godt eksempel er Vision Spinner 2, som efterfølger Vision Spinner, og pt. er Visions mest populære produkt. Der er tale om et lækkert batteri på 1650mAh, forsynet med bl.a. Variabel Volt (3,3-4,8V) og batteristatus-indikation. Derudover masser af sikkerhed med både kortslutningssikring, 5-kliks tænd/sluk og 10 sekunders cut off. Et kompakt og velfungerende batteri til en skarp pris.

iNow 40W Sub-omh er et andet batteri på 2000mAh, og kommer med et kontant output på 40W så du skal hverken regulere hverken watt eller volt, samt en modstand helt ned til 0,25 Ohm og kan derfor bruges med langt de fleste sub-ohm tanke. I den forbindelse er det oplagt at skrue en Vision MK Tank på, som med en kapacitet på 4,5 ml og coil på bare 0,2 ohm, gør dig for alvor klar til en gang seriøs sub-ohm dampning.

 

Vison MK Tank


 

Kun det bedste fra Vision

For at lette dine valg, tager vi kun de bedste produkter hjem, og vores Vision-sortiment vil derfor være ret kompakt, men nøje udvalgt. Vi tester alle produkter, og fører kun dem, vi kan stå 100% inde for. I øjeblikket er det Vision Spinner 2, der sælger, og den udvikling kan vi kun bakke op omkring – et virkelig godt produkt til prisen, som du trygt kan købe. Det er virkelig kvalitet! 

 

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL