Kurv 0,00 kr ( 0 )
  • FAST FRAGT PÅ 29 KR
  • 93% DAG-TIL-DAG LEVERING
  • INFO@DIN-ECIGARET.DK
  • 71 99 34 92

VISION MK COIL

VISION MK COIL

Flere visninger

Lagerstatus: På lager

Product Instock
HVOR MANGE No rating VIL DU GIVE?

*påkrævet

Pris: 49,00 kr

Specialpris: 35,00 kr

Pris: 49,00 kr

Specialpris: 35,00 kr

VIL DU SPARE PENGE?
  • 5 STK 29,80 kr - spar 15%

 

Sub-ohm coil til Vision MK tank

Ekstra coils til din Vision MK tank.

Tåler mellem 30 og 100 Watt.

Modstand: 0,2 Ohm

Se Vision MK tanken her. 

Vigtig information om Vision MK Coil

Når du monterer en ny coil i din tank, og det gælder sådan set for alle tanke, så husk at sørge for at den er ordentligt gennemvædet med e juice inden du tager den i brug. Vision MK bruger store kraftige coils, og her kan du med fordel prime coilen. Det vil sige at du, inden du fylder tanken med væske, så lige drypper nogle dråber direkte i de store indsugningshuller på siden af coilen. Derefter kan du roligt fylde tanken med din foretrukne e-juice, og derefter lade den stå i 5-10 minutter og absorbere færdig, før du damper løs. Coilen har en modstand så lavt som 0,2 ohm, og derfor kræver det at du bruger et batteri eller mod med høj ydeevne (30-100 Watt). Når man er oppe i den størrelsesorden, så er det endnu mere vigtigt at coilen er 100% gennemvædet, for at undgå såkaldte dry hits.

Anbefalede mods til Vision MK

Da der er tale om en sub ohm coil, så er det vigtigt at du vælger dit mod eller batteri med omhu. Du kan få rigtig meget damp ud af denne tank, hvis du vælger rigtigt. Her finder du et par mods som vi anbefaler.

SMOK M80 Plus. 80 Watt Box-mod med 4400 mAh batterikapacitet. Hvis du i fremtiden får lyst til at køre med temperaturstyring, så er dette mod også klar til det.

Sigelei 150W box-mod. Her får du fuld power for pengene. Dette box mod bruger 2 x 18650 batterier, og derved kan du virkelig hive noget effekt ud af det, plus at du får en høj batterikapacitet.

Kundernes Bedømmelser


  • Ratings:
    Giv 1-5 Stjerner


(Max. 800 tegn)

Produktet er endnu ikke blevet bedømt

Vent venligst ...

PRODUKTET ER LAGT I DIN KURV
SHOP VIDERE
VIS KURV OG BETAL