Eksotiske drikke indtager e-cigaret markedet

Hos din-ecigaret.dk har vi fået en række nye  spændende smage ind i vores sortiment, som er lidt anderledes end de smage vi tidligere har forhandlet. Du finder rygevæsker her. Vi kan bla. byde på Champagne/Æble, Salmiak Lakrids, Frugt Mix eller Whisky. Mulighederne er mange, så det er bare med at begive sig ud i verdenen af nye smagsoplevelser.

Vi har gennem vores leverandør af e-væske, skandinaviske True Vapor, fået en lang række rigtig spændende smage hjem, som vi er sikre på mange af vores kunder vil synes rigtig godt om.

 

Nu kan du dampe piña colada i din e-cigaret

Som noget helt nyt har du nu mulighed for at dampe smagen af eksotiske drikke i din e-cigaret. Hvis du er til lækre latinamerikanske smage, bør du smage piña colada eller vores lækre mojito variant.

Man kan godt tænke, at sådanne e-væske smage, umuligt kan smage godt i e-cigaretten. Men faktisk har det lykkedes vores leverandør at ramme meget autentiske smage, som virkelig føles den rigtige vare. 

Vi har haft vores testpanel til at smage de forskellige smage, og de har virkelig været positivt overrasket. En af vores testere beskrev piña colada smagen således: ”Jeg kan virkelig smage ananas og kokos i den her smag… Den smager virkelig som da jeg sidst drak en piña colada på min ferie”

Også mojito, som i øvrigt var Ernst Hemmingways yndlings drink,  har fået rigtig mange positive ord med på vejen. Her er smagen af mynte og lime virkelig tydelig.

Vi er ikke i tvivl om at vores to nye spændende smage med tiden vil blive rigtig populære blandt mange af vores kunder. 

Vi har i øvrigt også fået to andre lækre smage hjem, nemlig whisky og champagne. Disse to smage er også virkelig lækre, men man skal kunne lide rigtig whisky eller champagne for at kunne nyde dem, da de også virkelig har en autentisk smag.