EU har nu besluttet at sætte en stopper for dampen. Om 2 år vil de regulere det vi i dag kender som e cigaretter i hele Europa. Hvis du ikke synes det kan passe er der lavet en offentlig underskriftindsamling hvor man kan lade sin stemme blive hørt.

Hvis underskriftindsamlingen når op på 1.000.000 underskrifter i hele Europa vil det man kan kalde ”dampere” være en anerkendt minoritetsgruppe og derved opnå retten til at blive hørt inden et lovforslag der berører e cigaretter kan træde i kraft.

Vi vil her fra din-ecigaret opfordre alle vores kunder til at skrive under her.

Del gerne nedenstående link med venner og familie der også har interesse i at bevare dampen. Man behøver ikke at være bruger af e cigaretter for at gøre sin stemme gældende. Bare man er enig i at EU ikke skal have lov til at vedtage en lov der underkender e cigaretter uden først at have konsulteret de mange mennesker der i dag er brugere af produkterne. Det drejer sig i høj grad om frihed til selv at vælge hvordan man vil leve sit liv. Nu hvor der endelig er et fornuftigt alternativ til den analoge tobaksrygning er det en skændsel at man vil bekæmpe det med forbud.

https://ec.europa.eu/citizens-initiative/REQ-ECI-2013-000024/public/signup.do