Nikolaj Sonne er selv en erfaren damper. I denne anmeldelse forholder han sig på en meget flot måde til hele damp konceptet. Anmeldelsen er altså ikke specifik for en bestemt e-cigaret type, men handler om hvordan det hele med e-cigaretter fungerer.

Han forklarer meget præcist hvordan en e-cigaret fungerer. Han viser hvordan clearomizeren / brænderen er opbygget ved simpelthen at skille den ad og det samme gælder batteriet. Har man ikke selv haft mod på at ødelægge en ecigaret for at se hvordan det hele ser ud indvendigt er det bestemt i kig vær.

Han gør det helt klart at nikotin ikke er sundt. Det er vi vist alle klar over. På samme tid gør han dog også opmærksom på at det skal være meget store mængder nikotin før ”giften” er decideret farlig (red. 50 mg koncentreret nikotin anses som dødelig dosis for voksne). Han kommenterer også lovgivningen og hvis man læser bare lidt mellem linjerne i det han siger kan man godt fornemme hans holdning til den nuværende lovgivning hvor det ikke er tilladt at sælge e-juice med nikotin i Danmark.

Husk at hos din-ecigaret.dk sælger vi kvalitetsprodukter. Alle vores produkter bliver testet inden de forlader fabrikken og du er sikret en kvalitet over standard kvliteten på e-cigaret markedet. 

Han er sluppet utroligt godt fra denne anmeldelse og jeg vil anbefale alle at se denne video. Hvis man ikke bliver klogere har man i det mindste haft det sjovt. Nikolaj Sonne er som altid skarp i sin anmeldelse og har gjort sin research virkelig godt.