TV2 Nyhederne - ”Studie: E-smøger er 95 procent mindre skadelige end tobak”

Er de danske medier ved at vågne mht e-cigaretter?

TV2 nyheder har her til morgen publiceret en artikel med titlen.

Artiklen omhandler et studie foretaget af en gruppe forskere under Storbrittaniens sundhedsministerium, og den store konklusion er at en e-cigaret er omkring 95% mindre skadelig end tobak, og derved gør at e-cigaretter er en god hjælp til folk der forsøger at stoppe med at ryge.

Med hensyn til passiv rygning viser undersøgelsen, at dampene fra e-smøger ligeledes kun er en brøkdel så skadelig som røgen fra en almindelig cigaret med tobak. Ydermere viser undersøgelsen (som det også i tidligere undersøgelser er påvist), at langt størstedelen af de skadelige kemikalier, der medfører sygdomme relateret til rygning, IKKE er til stede i dampen fra e-cigaretter.

Du kan læse mere om studierne her.

En undersøgelse der blev publiceret 15. Maj 2015 i International Journal of Environmental Research and Public Health” Viser at allerede første generations e-cigaretter udleder ekstremt små mængder metalliske aerosoler. Niveauet er ekstremt lavt, og ligger langt under det minimale risikoniveau.

Du kan læse meget mere om undersøgelsen her.

Vi er hos Din eCigaret glade for at medierne endelig har fået øjne op for e-cigaretter, og ikke bare som tidligere forhåndsstempler e-dampen som rygerverdenens sorte får. Det betyder meget for os at der endelig fra mediernes side bliver tildelt opmærksomhed til forksning inden for e cigaretter, så brugerne ikke skal gå rundt og føle sig usikre på hvad det er de går og inhalerer. Foreløbig anbefaler sundhedsstyrelsen i Danmark ikke brugen af e-cigaretter, og deres begrundelse er at der er betydelig usikkerhed om de mulige helbredsmæssige konsekvenser ved brugen af en e cigaret. I Storbritannien har regeringen længe været stærkt opmærksomme på forskning inden for e-cigaretter, og har siden den spæde start støttet op omkring e cigaretter. Vi har længe ventet på at de danske medier har taget disse postitive studier op, og dermed må vi se frem til og håbe på at Sundhedsstyrelsen i Danmark retter ind og tager deres vurdering op til revision. Vi opfordrer fra Din eCigaret til at du som bruger sørger for at holde dig velinformeret på området, og ikke ubetinget tager det gængse ord for givet.

Hvis du vil læse mere om forskning inden for e-damp og e cigaretter, så kan vi anbefale at du ser vores blog, hvor vi samler vigtig information på området, således at du som bruger altid kan følge med i mediernes nyheder, forskning og hvad der ellers måtte være af undersøgelser omkring sundhed.

Du finder vores blog her.

Hvis du er interesseret i at læse mere om indholdet i e-juice, så kan du finde masser af information om e juice her. Rul ned i bunden under produktbillederne, og find beskrivelserne. Du kan læse om nikotinmængder, og hvilken koncentration du skal vælge, samt om hvad PG og VG er, som langt de fleste e-væsker på markedet indeholder. Du kan også finde information om hvordan e-juicen bliver produceret, og hvilket udstyr vi anbefaler til de forskellige smagsvarianter og e-juicer.

Læs mere om e juice her.

Hvis du vil have cremen af e-juice, så kan vi anbefale at du læser mere om de økologiske væsker fra House of Liquid. Væskerne er produceret i Storbrittanien under strengt kontrollerede forhold, og disse e-væsker er på kort tid blevet den kræsne e-dampers foretrukne e-juice.

Du kan læse mere om House of Liquid e-juice her.

POPULÆRE PRODUKTER

5 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

5 vare(r)

pr. side

Sorter faldende